Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćilafić pisao Injac: Preispitati odgovornost i nečinjenje izvršnog direktora Vodovoda

Pozvao je gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da preispita odgovornost v.d. izvršnog direktora Vodovoda i kanalizacije zbog čijih postupaka i ''propusta'' je, kaže, danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada sugrađana i građana Danilovgrada

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u podgoričkom parlamentu Stefan Ćulafić pozvao je gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da preispita odgovornost v.d. izvršnog direktora Vodovoda i kanalizacije zbog čijih postupaka i “propusta” je, kaže, danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada sugrađana i građana Danilovgrada.

“Uvažena gradonačelnice g-đo Olivera Injac kao univerzitetski profesor imam izuzetnu dozu odgovornosti prema onome što javno kažem i vrlo sam oprezan u iznošenju javne riječi. Cijenim da tu dozu odgovornosti i Vi kao univerzitetski profesor osjećate”, napisao je Ćulafić u objavi na mreži X, do skora poznatijoj kao Twitter.

Upravo zbog toga, kako je naveo, pozivam Vas da preispitate odgovornost i (ne)činjenje v.d. izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija.

“Zbog čijih postupaka i propusta (koje je i sam priznao) je danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada naših sugrađana i građana Danilovgrada. Ukoliko se odgovornost v.d. izvršnog direktora utvrdi, a objektivni dokazi za to postoje, ne sumnjam da ćete ga u skladu sa onim što ste javno obećali i izjavili u Skupštini Glavnog grada na III sjednici održanoj 11. maja pozvati na odgovornost i razriješiti funkcije”, naveo je Ćulafić u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve