Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

Čelanović: Potez Milatovića još jedan pokušaj korišćenja državnog aparata u lično-partijske svrhe

,,Ministar koji zna da će biti smijenjen za par dana, raspisuje konkurs za kompletan rukovodni kadar u svom resoru''

Od kada je postalo izvjesno da pada vesela družina zvana 42. Vlada Crne Gore, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je prestao da nas zabavlja nedeljom popodne šarenim tabelama od kojih život postaje ljepši, a nedelje zabavnije, naveo je u saopštenju Miloš Čelanović iz SD-a.

“Pored populizma koji su on i Milojko usavršili do te mjere da se Demokrate hvataju za glavu, sada se prešlo na pravno nasilje i još jedan pokušaj korišćenja državnog aparata u lično-partijske interese.

Naime, ministar koji zna da će biti smijenjen za par dana, raspisuje konkurs za kompletan rukovodni kadar u svom resoru. Čekam samo parolu “Ne damo MEK” uz prigodnu političku poruku sa zvaničnog sajta ministarstva”, naveo je on i dodao:

“Za ovako nešto potrebna je saglasnost drugog veseljaka iz Ministartva finansija, koju ovih dana dijeli “šakom i kapom”, ali samo opštinama koje su “oslobođene”!

I da ne zaboravimo, gorivo sjutra poskupljuje ko zna koji put za redom. Za samo godinu dana više od 30 centi po litru, dragi sugrađani”, naveo je Čelanović.

Na kraju je poručio milatoviću:

“Vidimo se 4.februara!”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve