Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Bilčikova poruka potpuno jasna, međunarodni partneri iznevjereni

Kako je naveo, upravo zato Socijaldemokrate vjeruju da nam je potreban što hitniji dogovor oko deblokade institucija, odnosno postizanja kvalifikovane većine, ali i tehnička Vlada koja će pripremiti vanredne parlamentarne izbore

Poruka Vladimira Bilčika, predsjedavajućeg delegacije EP za saradnju sa Crnom Gorom, u potpunosti je jasna-Abazovićeva 43. Vlada nije isporučila rezultate koje je obećala, evropski put Crne Gore je zaustavljen, a povjerenje međunarodnih partnera iznevjereno. Koalicija od 30.08.2020. više nema potencijala, saopštio je Generalni sekretar SD Miloš Čelanović.

Kako je naveo, upravo zato Socijaldemokrate vjeruju da nam je potreban što hitniji dogovor oko deblokade institucija, odnosno postizanja kvalifikovane većine, ali i tehnička Vlada koja će pripremiti vanredne parlamentarne izbore.

“Što se Abazovića tiče, ne vrijedi trošiti riječi. Gospodin Bilčik je sve rekao, a građanke i građani, kao i naši međunarodni partneri su sve to, nažalost, imali priliku i da vide”, zaključio je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve