Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Božović: Srbija će uvijek biti veliki prijatelj Crne Gore

On je pozdravio preliminarne zaključke ograničene misije za posmatranje parlamentarnih izbora (ODIHR), kao i mirno izražavanje volje građana, te čestitao učesnicima na ostvarenim rezultatima

Rezultat parlamentarnih izbora u Crnoj Gori pokazatelj je bratstva, prijateljstva i bliskosti naših dviju država, saopštio je danas ambasador Srbije u Crnoj Gori, Vladimir Božović.

Božović

On je pozdravio preliminarne zaključke ograničene misije za posmatranje parlamentarnih izbora (ODIHR), kao i mirno izražavanje volje građana, te čestitao učesnicima na ostvarenim rezultatima.

“Impresivan je bio odziv birača uprkos opasnosti od novog korona virusa, velikih vrućina i konstatovanih primjedbi u gorenavedenom izvještaju. Sve to govori koliko je velika bila želja crnogorskih građana za promjenama. Građani Crne Gore izvojevali su tu važnu pobjedu i pokazali koliko su im važni naši bliski odnosi, zajednička evropska budućnost i najbolja moguća saradnja dviju država”, dodao je Božović.

Srbija će uvijek će biti veliki prijatelj Crne Gore, istakao je ambsador, posebno naglasivši da se ta zemlja ni na koji način nije miješala u izborni proces, poštujući državu Crnu Goru i suvereno pravo njenih građana da slobodno i demokratski odlučuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
maximus
01.09.2020-17:37 17:37

Prijatelju, nije Crna Gora ono što hoće Beograd i što Srbi misle da jeste. Crna Gora ima svijetlu budućnost, kao jedna od najboljih zemalja po svemu. A vama komsijama, zelimo svako dobro!