Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Bošković: Najnekompetentnija Vlada u istoriji Crne Gore mora što prije da padne

Zaista, za godinu dana se teško moglo napraviti više štete nego što je ova nesposobna Vlada napravila - poručio je Bošković

Najnekompetentnija Vlada u istoriji Crne Gore mora što prije da padne jer je to jedini put za opstanak države, ocijenio je poslanik DPS Predrag Bošković.

On je podsjetimo na, kako kaže samo nekih od rezultata eksperata u poslednjih godina dana:

-1. Ugasili Montenegro Airlines i potrošili milione eura na formiranje ToMontenegra kako bi otvorili prostor za AirSerbia; 2. Od CEDIS-a,jedne od najzdravjih firmi, napravili gubitaša od 3,4 miliona eura; 3. Ugasili 4 velike firme “and counting”. 4. Smanjili profit Elektroprivrede 97%; 5. Za godinu dana ostavili bez posla više od 30.000 ljudi; 6. Učinili da Crna Gora bude najgora zemlja u Evropi i jedna od najgorih na svijetu kada su u pitanju stope smrtnosti i zaraženosti od Covid virusa; 7. U potpunosti urušili bezbjednosni sistem koji je danas u potpunosti izložen stranim uplivima; 8. Urušili institucionalni sistem u cjelosti; 9. Zaustavili evropski put. Zaista, za godinu dana se teško moglo napraviti više štete nego što je ova nesposobna Vlada napravila – poručio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
09.12.2021-20:41 20:41

gospodine Boskovicu ..to oni rade namjerno..stim da drzavu CG uniste..ako jos budemo cekali..drzava ce nam preci u ruke stranih popova..Kakvi smo mi mrcine da dozvolimo urusavanje CG!