Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Borozan: Svim srcem za Cetinje jer želim najbolje za naš grad

Podržavam one koji žele bolje Cetinje i čiji je cilj ostvarivanje interesa svih nas bez obzira na političku ili bilo koju drugu orijentaciju, kaže Marko Borozan kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

Podržavam koncept “Svim srcem za Cetinje” jer želim najbolje za naš grad. Zato što vjerujem u vrijedne i stručne ljude, one koji žive iste probleme, i koji imaju iste potrebe, strahove i nadanja kao i svi naši sugrađani. Podržavam one koji žele bolje Cetinje i čiji je cilj ostvarivanje interesa svih nas bez obzira na političku ili bilo koju drugu orijentaciju, kaže Marko Borozan kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Vjerujem u ljude koji mogu i znaju postaviti nove standarde. Za koje politika socijalne pravde i ekonomski oporavak grada nijesu samo predizborne floskule. Želim da naše Cetinje počne da se razvija, unapređuje i izgrađuje, i da konačno prestane njegovo urušavanje, uništavanje i nestajanje. Zato ovoga puta pobjeđuje iskrena cetinjska priča, priča za bolje śutra svih građanki i građana Cetinja. Zato što Cetinje može bolje i zato što zaslužuje mnogo više. Zato “Svim srcem za Cetinje””, poručuje Borozan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve