Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Boljević: Zdravkov apostol da se ponaša kao pristojan čovjek, a ne kao ulični provokator

Kako se kampanja bliži kraju, svjestan da neće ući u drugi krug, Zdravkov apostol uz pomoć svojih beogradskih medijskih pokrovitelja, iz sata u sat pokazuje sve veću opsesiju Milom Đukanovićem, kazao je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS-a

Kako se kampanja bliži kraju, svjestan da neće ući u drugi krug, Zdravkov apostol uz pomoć svojih beogradskih medijskih pokrovitelja, iz sata u sat pokazuje sve veću opsesiju Milom Đukanovićem, kazao je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS-a.

Žalostan je, ocjenjuje Boljević, takav njegov pokušaj privlačenja pažnje, zato mu “poručujemo da se konačno počne ponašati kao pristojan čovjek, a ne kao najobičniji ulični provokator”.

“Ukoliko ima bilo kakav osnov za sumnju da Demokratska partija socijalista stoji iza protesta na Cetinju koji je organizovan u petak, neka odmah to prijavi cetinjskoj policiji ili tužilaštvu. U suprotnom, svaki pokušaj da svojim provokatorskim izjavama, privlači pažnju na sebe, čini ga inferiornom osobom, koja ne uspijeva dostojanstveno da iznese ulogu rezervnog kandidata, a želio bi da bude predsjednik Crne Gore”, poručio je Boljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve