Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Bogdanović u Beču: Kroz dijalog naći rješenje i deblokirati evropski put Crne Gore

Bogdanović je u okviru Samita učestvovao na radnom ručku koji je organizovan sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim izaslanikom za dijalog između Beograda i Prištine i druga pitanja Zapadnog Balkana

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović boravio je u Beču u svojstvu člana delegacije DPS koju je predvodio predsjednik Milo Đukanović na Samitu predstavnika Grupe socijalista i demokrata iz Evropskog parlamenta i lidera socijalističkih i socijaldemokratskih partija sa Zapadnog Balkana, saopšteno je iz te partije.

Bogdanović je u okviru Samita učestvovao na radnom ručku koji je organizovan sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim izaslanikom za dijalog između Beograda i Prištine i druga pitanja Zapadnog Balkana.

“Na marginama Samita Bogdanović je imao i susrete sa evropskim poslanicima, Toninom Piculom, Andreasom Šejderom i Antoni Baumerom“, navodi se u saopštenju.

Bogdanović je upoznao sagovornike sa dešavanjima u Crnoj Gori.

 

“Tokom razgovora izraženo je očekivanje da će se kroz dijalog naći rješenje i deblokirati evropski put Crne Gore”, dodaje se u saopštenju.

Takođe, zaključeno je da parlamentarni izbori treba da omoguće izlazak iz institucionalne i političke krize.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve