Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Šta imamo poslije 200 dana rada Vlade Krivokapića

''Imamo novu državnu kompaniju čiji avioni lete i vraćaju se bez ijednog putnika, a rješenje za rast nezaposlenosti, cijena i nestašicu medikamenata na bolničkim odjeljenjima postala je obnova crkava''

Poslije 200 dana imamo ministra poljoprivrede koji stočarima poručuje da nije nadležan problem poljoprivrede, ministra finansija koji javno kaže da ne smije reći kod koga će zadužiti državu, u kojoj premijer saziva pressove da bi saopštio da je laž da postoji samo ovaj svijet, ocijenio je danas generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović.

“Imamo novu državnu kompaniju čiji avioni lete i vraćaju se bez ijednog putnika, a rješenje za rast nezaposlenosti, cijena i nestašicu medikamenata na bolničkim odjeljenjima postala je obnova crkava. Glavni državni urbanista je osvjedočeni divlji graditelj”, napisao je Bogdanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima dok se progone učesnici Dana pobjede, imamo pomirenje javnim prikazivanjem filmova Borisa Malagurskog, koga 24 sata obezbjeđuju službenici građana, a imamo i dugotrajnu ćutnju nadležnog ministra o saobraćajnom karambolu koji je izazvao pripiti državni službenik.

On dalje navodi da imamo premijera koji koristi javno obraćanje da bi plasirao neistine o navodnim “organizovanim upadima grupa”, gdje policija ne procesuira huligane koji nasrću na žene, gdje rukovodioci organa bezbjednosti ćutke slušaju pozive na formiranje paravojnih jedinica.

“Imamo nestručnost, nezapamćene primjere nepotizma i netransparentnosti i pokušaje nevjerovatnih političkih pritisaka na sve, pa čak i na Fudbalski savez. Imamo odlaske značajnih investitora sa primorja i gnjev u sve većem broju djelatnosti zbog nerada i nebrige Vlade”, istakao je Bogdanović.

Za razliku od svega što imamo, dodaje on, nema ulaganja u kapitalne projekte, nema novih tendera i sve što je nekad započeto uglavnom je stalo.

“Toliko o Vladi, njenih 200 dana rada i premijeru koji se ne miri sa tim da je vrijeme da napusti tu poziciju”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve