Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Osuđenima zbog napada na službena lica i skrnavljenja simbola sve će biti oprošteno

Odlazeći ministar pravde Vladimir Leposavić je pripremio Zakon o amnestiji učesnika javnih okupljanja, šaljući poruku da će pojedincima, osuđenim zbog napada na službena lica, skrnavljenja simbola i kulturne baštine i masovno kršenje mjera, sve to biti oprošteno, ocijenio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista DPS Aleksandar Bogdanović

Odlazeći ministar pravde Vladimir Leposavić je pripremio Zakon o amnestiji učesnika javnih okupljanja, šaljući poruku da će pojedincima, osuđenim zbog napada na službena lica, skrnavljenja simbola i kulturne baštine i masovno kršenje mjera, sve to biti oprošteno, ocijenio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista DPS Aleksandar Bogdanović.

”Izgleda da je Leposaviću prijala ‘popularnost’ koju je dobio u Savjetu bezbjednosti UN, kao negator genocida.

Iz mjeseca u mjesec, njegov je rad sve skandalozniji. I zato će Leposavićeva smjena biti i najveća pravda tokom njegovog kratkog, ali burnog mandata”, napisao je Bogdanović.

Podsjećamo, Leposavić je predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću dostavio inicijativu za donošenje Zakona o amnestiji učesnika javnih okupljanja.

Amnestija bi se odnosila na počinioce prekršajnih i krivičnih djela, izvršenih u Crnoj Gori od 28. decembra 2019. do 31. maja 2021, odnosno na učesnike litija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve