Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Neuspio pokušaj narušavanja tradicionalno dobrih odnosa

On je poručio da se, iza te dezinformacije krije pokušaj narušavanja odnosa među političkim partnerima na lokalnom nivou, što je, kako je kazao, potpuno uzaludan posao

Današnji navodi o tome kako je Demokratsku partiju socijalista neko ucijenio, a naročito naša tradicionalna prijateljska Bošnjačka stranka, povodom podrške predsjedničkom kandidatu – notorna su neistina osmišljena za jednokratnu upotrebu, saopštio je generalni sekretar DPS-a, Aleksandar Bogdanović. 

On je poručio da se, iza te dezinformacije krije pokušaj narušavanja odnosa među političkim partnerima na lokalnom nivou, što je, kako je kazao, potpuno uzaludan posao.

“Jer, DPS sa apsolutno svim partnerima ima apsolutno iskren i do kraja jasan odnos. I niti na jedan način ne utiče na njih, kao što ni oni ne mogu uticati na nju”, naveo je Bogdanović.

Generalni sekretar DPS-a ističe da je, u ovoj izbornoj trci, Đukanović dobio podršku sa svih strana i to, prema njegovim riječima, mnogima smeta.

“Bošnjačkoj stranci, kao i uvijek, duboko zahvaljujemo na tome što gotovo dvije decenije u svim ključnim momentima donose odluke koje su usmjerene samo i isključivo u interesu Crne Gore”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve