Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Naš cilj je da Tivat, zajedno sa Crnom Gorom, korak po korak gradi bolju budućnost za generacije koje dolaze

Čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine

U ime Kluba poslanika Demokratske Crne Gore i svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke predsjedniku Opštine, gospodinu Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine, gospodinu Miljanu Markoviću, kao i svim građankama i građanima Tivta povodom 21. novembra, Dana opštine, saopštio je Boris Bogdanović, generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

“Sa dubokim poštovanjem i divljenjem, prisjećamo se neustrašive hrabrosti Druge dalmatinske i Prve bokeljske brigade. Njihova žrtva utkala se u temelje naše slobode, darujući Tivtu, tom dragulju crnogorske obale, nasljeđe koje s ponosom nosimo. Naša narodnooslobodilačka prošlost nije samo istorijski spomenik, već vječni izvor inspiracije i ponosa. Današnja opština Tivat, koju zajedno gradimo i oblikujemo, svjedoči o snažnom duhu našeg naroda. Njeno pretvaranje u prestižnu turističku destinaciju za veoma kratko vrijeme, odraz je naše zajedničke odlučnosti i vizije”, kazao je on.

Tivat, dodaje Bogdanović, sa svojom slavnom prošlošću, dinamičnom sadašnjošću i nepokolebljivom posvećenošću boljoj budućnosti, predstavlja pravi model uspjeha.

“Taj model je inspiracija i vodilja našoj državi na putu ka ekonomskom, moralnom, pravnom i institucionalnom preporodu. Kao servis građana, obećavamo da ćemo, sa pozicije vlasti i u saradnji sa lokalnom upravom, predano raditi na unapređenju saobraćajne infrastrukture, aviodostupnosti, ekonomskom osnaživanju radnika, te privlačenju investitora. Naš cilj je da Tivat, zajedno sa Crnom Gorom, korak po korak gradi svjetliju i bolju budućnost za generacije koje dolaze. U duhu ovih ideala i sa nadom u bolje sjutra, još jednom čestitam Dan opštine svim građankama i građanima Tivta”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve