Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Biram Bar: Koliko košta koncert zakazan za 21. maj u Baru?

Navodi da građani Bara, treba da ''znaju kako se troši novac''

Na današnjoj sjednici SO Bar odborničko pitanje u ime Biram Bar – Biram Crnu Goru postavio je predsjednik partije Radomir Novaković Cakan, a ono se odnosi na predstojeći koncert Zdravka Čolića u Baru zakazan za 21. maj, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore.

“Da bude svima jasno – mi nismo protiv ovog koncerta. Većina članova naše partije će, kao i uvijek, biti sa građanima Bara. Poznajući ih – neki on njih će biti među najglasnijima u pjevanju sa našim proslavljenim umjetnikom”, izjavio je Novaković.

Navodi da građani Bara, treba da “znaju kako se troši novac”.

“Poučeni negativnim iskustvom oko koncerta Dina Merlina, želimo da građani Bara ovoga puta unaprijed tačno znaju u cent, šta je, koliko i kome plaćeno za ovaj događaj. U krajnjem slučaju, to su pare građana Bara i oni moraju da znaju kako se troše”, dodao je Novaković.

Predsjednik partije Biram Bar – Biram Crnu Goru je zaključio da očekuje od Turističke organizacije Bara ali i predsjednika Opštine da sve ugovore o ovom koncertu u najbržem mogućem roku daju na uvid svim građanima Bara, a ne samo odbornicima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.04.2023-21:52 21:52

Gospodine,21 Maj je jedan..velicanstveni dan za drzavu CG..kad se pare daju..tudjem popu crkve Srbije..od svih gradjana..onda se ne javljate..