Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Spreman sam da budem predsjednik svakog čovjeka u Crnoj Gori

Predsjednički kandidat Demokrata posjetio opštinu Petnjica

Na svom ,,Putu časti“, na kom će se naći svaka crnogorska opština, Aleksa Bečić danas je posjetio opštinu Petnjica, saopštile su Demokrate.

,,Časni Petnjičani, ponosan sam na ovih osam godina borbe sa vama, borbe za bolju, pravedniju i bogatiju zemlju svih svojih građana. Ponosan na borbu sa vama da u Crnoj Gori različitosti postanu bogatstvo, a podjele prošlost“, kazao je Bečić.

Pred okupljenim Petnjičanima, Bečić je dodao da se ljepota Bihorskog kraja i Crne Gore ne može doživjeti nigdje na svijetu, te da zbog toga “moramo raditi sve da u tom kraju i Crnoj Gori sačuvamo najveći kapital, a to su naši ljudi koji svoju sreću traže daleko od svog Bihora i Crne Gore”.

,,Suživot i mir su osnovne pretpostavke da otklonimo postojeće socio-ekonomske probleme koje su nažalost postale glavno obilježje života na sjeveru, a te nedaće možemo pobijediti isključivo zajedno i udruženo. Zato, građanske opcije moraju prevazilaziti sve svoje razlike i okupljati svoje snage oko prosperiteta naše države”, poručuje on.

Bečić je istakao da je spreman da bude predsjednik svakog čovjeka u Crnoj Gori, “podjednako predsjednik Petnjičana, Nikšićana, Rožajaca, Pljevljaka… jer kad vam je osnov djelovanja čast, a data riječ svetinja vama je svaki čovjek prijatelj i brat, a svaki dio Crne Gore vaša kuća”.

,,Zato, okupimo se dragi moji Petnjičani oko vrijednosti koje nas ujedinjuju, a ne oko onih koje nas dijele. Kaznimo onog koji je, na muci roditelja koji su ispraćali svoju djecu na razne strane svijeta, pribirao svoje i bogatstvo svojih prijatelja i kumova. Za njega je Petnjica i Crna Gora samo broj, a za nas je Petnjica i Crna Gora naša kuća, zato je na nama obaveza da nam ukućani iz te kuće ne odlaze a da oni koji su u njoj imaju život kakav zaslužuju.“ zaključio je Bečić u svom obraćanju Petnjičanima nakon čega je svoj ,,Put časti“ nastavio posjetom Rožajama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sukrija
12.03.2023-19:03 19:03

Da ti si spreman da budes Presjednik nego jesmoli mi spremni da ti damo tu titulu !Eto na prste vas mozemo prebrojat samo jos da im otpjevas onu vasu pjesmu iz Niksica tvog politickog oca Vojvode Seselja -“Leleču Turci, kukaju bule”.

COL
12.03.2023-19:16 19:16

Śećamo se fukarskog i podmuklog smijeha kad ste oko ponoći usvajali zakon kojim ste dio imovine i kulturnog dobra predavali tuđoj državi i crkvi koja obitava u njoj. da li si i ti posta pomiritelj ka Rajo mirotočivi….

jadovi
13.03.2023-04:09 04:09

Mislim da nema lošijih govora od onih koje ovo nedonošče izgovara. Govori su mu toliko bezlični, teatralni, naduveni dernjavom, prazni, jadni, toliko jadni da niza njih ne ostaje nikakav utisak da je čovjek išao u školu. Najgori politički govori koje sam ikad čula od političara, odnosno, od onih koji misle da su političari. Bečić, konkretno, više liči na pijačnu babu koja se dovija da kupcu uvali trili kupus pa faleta toliko da ti se smuči da slušaš te kupiš kupus i daš joj pare, pa s tom glavicom u prvi kontejner. Toliko značaja i težine imaju riječi ovoga falsifikatora i… Pročitaj više »