Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić sa ambasadorom Mađarske: Nećemo propustiti evropsku šansu

Bečić je poručio da će fokus Vlade biti čišćenje insitucija od svih nedozvoljenih uticaja i motivacija i zaštitia časnih, hrabrih i profesionalnih službenika.

Rezultatima u proteklih dva i po mjeseca pokazujemo da nećemo propustiti veliku evropsku šansu koja nam se ukazala, poručio je Aleksa Bečić, zamjenik premijera na sastanku sa ambasadorom Mađarske u Crnoj Gori Jožefom Neđešijem.

Očekujemo nastavak pozitivnih vijesti i u narednim nedeljama i mjesecima, formalno prizanje jednog veoma vidljivog progresa od strane naših evropskih partnera, i stvaranje uslova da zatvaramo pregovaračka poglavlja što konačno postaje stvarnost. Crna Gora kao 28. članica Evropske unije i kredibilna članica NATO je garancija naše sigune i prosperitetne budućnosti”, istakao je Bečić.

Bečić je poručio da će fokus Vlade biti čišćenje insitucija od svih nedozvoljenih uticaja i motivacija i zaštitia časnih, hrabrih i profesionalnih službenika.

“Da sve to vodi ka jačanju institucija kao temelja države, daljem ekonomsko-socijalnom osnaživanju građana, čineći Crnu Goru stabilnom i pouzdanom u vođenju državnih, evropskih i evroatlanskih politika”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeco
13.01.2024-19:10 19:10

Ovo je na slici slucajni a ne ljaljo ali to je sve isto,nije govno nego se pas posra..

Onako
19.01.2024-13:30 13:30

Ova su nistavila, u ruznim odijelima, pa tek vidjeh sliku poslije citanja Kommentar.