Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Podgorica ostaje simbol snage i jedinstva

Proslavljajući Dan glavnog grada, poručuje da ispisujemo nove stranice i nastavljamo da radimo ruku pod ruku, gradeći budućnost u kojoj Podgorica stoji kao simbol napretka i inkluzivnosti

Na današnji dan slavimo slobodarski duh našeg glavnog grada i njenih građana. Sa svojom bogatom istorijom i obećavajućom budućnošću, Podgorica ostaje simbol snage i jedinstva za sve nas – poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić povodom 19. decembra – Dana Glavnog grada.

On je u saopštenju medijima istakao da srdačne čestitke upućuje gradonačelnici Oliveri Injac, predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović, zamjeniku gradonačelnice Luki Rakčeviću, odbornicima Skupštine Glavnog grada, i svim građankama i građanima Podgorice.

– Svjedočili smo u protekloj godini političkim promjenama u Podgorici, koje simbolizuju posvećenost efikasnom upravljanju i zajedničkoj borbi za napretkom. Drage Podgoričanke i Podgoričani, Vaša nepokolebljiva posvećenost i zajednički napori oblikovali su Podgoricu u grad koji njeguje raznolikosti i osjećaj zajedništva koji nas čine jedinstvenim. Podgorica, kao glavni grad, predstavlja srce crnogorskih ambicija. Kontinuirani razvoji, kako u infrastrukturi tako i u drugim oblastima, naglašavaju posvećenost dobrobiti naših građana. Naša vizija Podgorice je grad koji je svjedočanstvo naših zajedničkih vrijednosti i težnji – naveo je Bečić.

Proslavljajući Dan glavnog grada, poručuje da ispisujemo nove stranice i nastavljamo da radimo ruku pod ruku, gradeći budućnost u kojoj Podgorica stoji kao simbol napretka i inkluzivnosti.

Kaže da su naša ujedinjenost i posvećenost Glavnom gradu pokretačka snaga njegovog uspjeha, a da preduzeti napori rezultiraju vidljivim poboljšanjima u različitim aspektima pejzaža našeg grada.

– Koristim ovu priliku da Vam još jednom čestitam Dan Glavnog Grada uz iskrene želje da naš grad, naša Podgorica, nastavi da ide putem razvoja, prosperiteta i ujedinjenosti. Mi smo ti koji, uvažavajući odgovornost koja nosi usmjeravanje Podgorice ka budućnosti napretka, radimo i radićemo predano u čast onih koji su se prije 79 godina izborili za njenu slobodu i kako bismo donijeli promjene zbog kojih ćemo ponosnim učiniti i sve generacije koje dolaze – zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve