Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić opstruira rad parlamenta: Kasni sjednica o njegovom razrješenju

Iako je sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj bi poslanici trebalo da raspravljaju o razrješenju predsjednika parlamenta Alekse Bečića, bila zakazana za 10 časova još uvijek nije počela. Poslanici su ušli u skupštinsku salu, ali ne i Bečić

Iako je sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj bi poslanici trebalo da raspravljaju o razrješenju predsjednika parlamenta Alekse Bečića, bila zakazana za 10 časova još uvijek nije počela. Poslanici su ušli u skupštinsku salu, ali ne i Bečić.

Neki poslanici Bečićevih Demokrata tek su oko 11 sati su stigli u Skupštinu.

Šef jednog poslaničkog kluba u Skupštini Crne Gore, pojasnio je nezvanično Vijestima da današnja sjednica Skupštine Crne Gore ne može biti odgođena, što je tražio Demokratski front DF, jer je riječ o vanrednoj, a na redovnoj sjednici.

Ranije je jedan od lidera DF-a Andrima Mandić rekao da će zatražiti odlaganje ovje sjednice kako bi pokušali još jednom da se dogovore unutar parlamentarne većine.

Ukoliko se danas Bečić smijeni parlamentom će do izbora novog predsjednika rukovoditi Strahinja Bulajić iz DF-a.

Prema Poslovniku Skupštine Crne Gore ako je predsjedniku parlamenta prestao mandat prije isteka vremena na koje je biran, njegovu dužnost, do izbora novog predsjednika, vrši potpredsjednik Skupštine iz kluba poslanika koji ima veći broj poslanika.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Haso
07.02.2022-12:10 12:10

SPRDNJE OD SKUPSTINSKOG SESELJEVOG VOJVODE CETNICKOG ZAROBIJO CRNU GORU  !  OVAKO JE HASKI OSUDJENIK  SESELJ NJEGOV OTAC POLITICKI RADIJO U HAG SA PROVOKACIJAMA O JADU JE BOG BIO ZABAVIJO HAG  ! EVO I  CRNU GORU ISTI SLUCAJ  OD OVOG SESELJEVOG  UCENIKA  BECICA I  DALI OVO IMA IDJE U SVIJETU !

COL
07.02.2022-13:57 13:57

Śećamo se kako je na isti način fotelju branio Ranko Krivokapić, odlaganjem śednice davanjem pauza, davanjem riječi svakome bez ikakve poslovničke odredbe, kako bi se opstruiralo glasanje. Svaka opstrukcija samo vodi urušavanju ugleda onog ko opstruira neminovno.

RIR
07.02.2022-16:04 16:04

A njegov “DRUG “reće da ce dici SAV narod CG ispred hrama u PG —samo ako ga obore sa fotelje
A DA ČUŠ —ONI SU DRUGAČIJE ORIJENTACIJE ! oni su posebna sorta ,nesmiju se micati —oni drugačije shvataju demokratiju —vele nesmije se dirati u izbornu volju naroda …!? /fotelje /

RIR
07.02.2022-19:58 19:58

Završnu rijec za izglasavanju nepovjerenja
ovaj BEČIĆ ,toliko je pričao da nam se svima povracalo od faljenja sebe a onda sva počast CG i CGnarodu –pihhh -četnik -obilazio popove i ljubio mrtve popove a falio se litijama…PIHHHH!