Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Jutrošnja hapšenja dokaz da niko nije jači od države

Kako je dodao, kao koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora i potpredsjednik Vlade za bezbjednost ponosan je na posvećenost, hrabrost i odlučnost da se Crna Gora očisti od organizovanog kriminala i korupcije

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić istakao je da današnje hapšenje i procesuiranje bivšeg GST-a Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića je najbolja potvrda da niko više nikada neće biti jači od države.

Bečić u saopštenju navodi da više nema zaštićenih i nedodirljivih i da nema tog pokušaja koji može poremetiti povjerenje i kvalitetnu saradnju bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA.

“Zahvaljujuči odličnoj saradnji bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA svjedočimo impresivnim svakodnevnim rezultatima na polju odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

U prilog daljem jačanju saradnje govori i činjenica da ćemo ministar unutrašnjih poslova i ja sjutra otputovati u posjetu sjedištu EUROPOLA. Čestitke svim hrabrim pripadnicima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su kvalitetno i predano radili na pripremi, kao i današnjoj realizaciji akcije i pomenutog slučaja”, naveo je Bečić.

Kako je dodao, kao koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora i potpredsjednik Vlade za bezbjednost ponosan je na posvećenost, hrabrost i odlučnost da se Crna Gora očisti od organizovanog kriminala i korupcije.

“Nastavljamo beskompromisno, timski i odlučno jer borba za zemlju jakih institucija i vladavine prava je najveća patriotska dužnost”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve