Četvrtak, 30 Maja, 2024
Rubrika:

Protest Demokrata: Bečić poručio da se izbori ne mogu zaobići, dao novu ponudu

''Obraz nije na prodaju''

U Podgorici se večeras održava novi protest Demokratske Crne Gore protiv, kako su naveli, prekrajanja izborne volje građana i pokušaja formiranja vlade koja nema podršku građana.

Prema snimcima sa društvenih mreža, protestima Demokrata iz nedjelje u nedjelju prisustvuje sve manje građana.

Lider Demokrata, Aleksa Bečić, kaže da se “neće umoriti” kada su okupljanja u pitanju.

“Nema umora, nema stajanja. Dolazi proljeće, izbori, pobjede, dolazi sloboda”, rekao je Bečić na večerašnjem protestu.

Bečić je rekao je da su neki koji su se zakleli narodu i narodnim interesima krenuli putem izdaje. Koliko, pita on, treba da prihvatimo grešaka “onih koji su prvo tražili ekspertsku vladu a sad bi političku vladu s DPS-om”.

“Crna Gora se ne miri kako oni govore, nego većim platama, penzijama, besplatnim udžbenicima i stvaranjem uslova da ljudi slobodno žive”, istakao je Bečić.

Bečoć je kazao da “dolazi proljeće, dolaze izbori, dolazi sloboda”. On je govorio o lideru GP URA  Dritanu Abazoviću, navodeći kako ih je on prije godinu i po dana ucijenio.

“Prvo je došao i rekao – ja nudim koncept ekspertske Vlade u kojoj mogu biti samo ja i oni koje ja odaberem. Mi nijesmo bili halapljivi, znali smo da to nije bilo pravedno i pošteno, ali nismo htjeli da ugrozimo 30. avgust. Nakon godinu i po – rekao je ‘ovaj koncept ekspertske Vlade, koji je moje autorstvo, je poguban i pogrešan, hoću sada novi koncept – političku Vladu sa DPS-om”, poručio je Bečić.

Istakao je i kako su Abazoviću dopustili da bude koordinator svih bezbjednosnih službi, iako nije imao nikakvog iskustva u toj oblasti.

“Rekao je – iako se ne razumijem u bezbjednost, iako se nisam obrazovao za oblast bezbjednosti, iako je moja partija zelena, hoću da rukovodim svim službama za bezbjednost. Dali smo mu i tu priliku i šansu, a danas se Crnom Gorom slobodno šetaju tone kokaina i cigarete”, dodao je Bečić.

Bečić je uputio ponudu onima koji žele da formiraju manjinsku Vladu.

“Evo vam nova ponuda – hajde da donesemo odluku o vanrednim izborima i da skratimo mandat i da petog juna idemo na vanredne izbore, kada budu i u Podgorici i u još desetak drugih opština”, poručio je lider Demokrata.

Kaže da se politička situacija može riješiti samo izborima.

“Izbori se ne mogu zaobići, zato ustaj narode. Biće mnogo izbora, pobjeda. Sloboda je tu”, poručio je Bečić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
13.03.2022-20:55 20:55

Ostao si sam Ljaljo ka brabonjak na ćedilu…

COL
13.03.2022-21:23 21:23

Ne puštaju onog Moma iz Nišića niti moma iz Kolašina da se primaknu mikrofonu jer kad ga se dofate ne ispuštaju ga više iz ruka no marica kočanjinu… Nikoko da prikažu kako li Ljalja penju na oni taulin koriste li viljuškar ili česove stube…

Evropa
13.03.2022-23:11 23:11

Bog vas ubijo kome vi PUTINOVI CETNICKE DEMOKRATE da dajete ponudu vas ni u kuci ne daju podrsku smecari vidite li da su vam dosli setat zlikovci iz DODIKOVOG CETNICKOG VISEGRADA  sa Kokardama Cetnickim jer niko iz CG vas vise ne podrzava SPLACINAMA CETNICKIM  MJESTA NEMA U CRNOGORSKOJ VLADI !!!

RIR
14.03.2022-07:00 07:00

Koja je ovo sila od partije -još veli jedna ponuda…od– “druge orijentacije “…
od četnika bez brade ,sa crvenim kravatama -mir je nasa nacija /infantilna kratica od autora Bečica /