Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Cetinje uzor etičkog odnosa prema različitostima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan Prijestonice Cetinje, gradonačelniku Aleksandru Kašćelanu i predsjednici Skupštine Prijestonice Maji Ćetković

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan Prijestonice Cetinje, gradonačelniku Aleksandru Kašćelanu i predsjednici Skupštine Prijestonice Maji Ćetković.

“Ovaj istorijski datum za Prijestonicu preteča je simbolike o državotvornosti i kao takav podsjeća nas da je Cetinje uzor etičkog odnosa prema različitostima, što je sublimirano u građanskom konceptu savremene Crne Gore”, kazao je Bečić.

Predsjednik parlamenta je izrazio uvjerenje da pred Prijestonicom stoji neophodnost ekonomskog, turističkog i kulturnog razvoja i ubrzanog ukupnog napretka, koji, kako je kazao, mora stvoriti kvalitetne pretpostavke za znatno poboljšanje uslova života svih njenih građana.

“Koristim priliku da Vama i građanima Cetinja, u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, čestitam 4. januar, Dan osnivanja Prijestonice Cetinje – istorijskog, kulturnog i duhovnog središta Crne Gore”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dedinje Ct
03.01.2021-20:25 20:25

Bravo Bečiću ljucki sine!

Za ruke
04.01.2021-21:22 21:22

Bečiću provjeri kakav je odnos Cetinja prema tebi. Prošetaj Cetinjem držeći se za ruke sa Bogdanovićem!!!???