Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić čestitao Dan Podgorice

Ovaj datum nas obavezuje da iskažemo najdublje poštovanje prema herojima Narodnooslobodilačke borbe koji su dali svoje živote za slobodu, kao univerzalnu vrijednost savremene civilizacije

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, čestitao je 19. decembar, Dan Glavnog grada Podgorica, gradonačelniku dr Ivanu Vukoviću i predsjedniku Skupštine opštine Đorđiju Suhihu.

„Povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada Podgorica, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime čestitam ovaj važan datum kojim proslavljamo naše antifašističko nasljeđe. Ovaj datum nas obavezuje da iskažemo najdublje poštovanje prema herojima Narodnooslobodilačke borbe koji su dali svoje živote za slobodu, kao univerzalnu vrijednost savremene civilizacije.

Izražavam nadu da Glavni grad i pored svih izazova uslovljenih pandemijom virusa Korona, dočekuje svoj praznik motivisan vizijom Podgorice kao evropskog grada, na ponos svojih i građana cijele Crne Gore. Podgorica je oduvijek bila otvorena za nove ljude, ideje i znanja, pa vjerujem da će lokalna uprava gajiti kosmopolitski duh grada i unapređivati njegov ekonomski, ekološki i kulturni razvoj”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve