Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Ako je Vuksanović Stanković imala nelagodu zbog zluradih tumačenja izvinjavam se

Da je njegova sugestija bila dobronamjerna jasno je svima koji realno i dobronamjerno sagledavaju, a o onima drugima neće trošiti riječi, jer oni su sami sebi dovoljni

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić poručio je da je njegova politička sugestija danas bila isključivo dobronamjerna, sa ciljem poštovanja Poslovnika, spuštanja tenzija i njegovanja pozitivne atmosfere u radu samog Parlamenta. On je poručio da se izvinjava poslanici Draginji Vuksanović Stanković ako je razumjela drugačije ili ako je imala bilo kakvu nelagodu zbog “nedobronamjernih i zluradih tumačenja”.

“Prosto je za nevjerovati do kojih granica ide nedobronamjernost i zluradost pojedinaca u tumačenju današnje konverzacije između mene i uvažene koleginice Vuksanović Stanković u Skupštini Crne Gore”, objavio je Bečić na Twitter-u.

Kako je dodao, da je njegova sugestija bila dobronamjerna jasno je svima koji realno i dobronamjerno sagledavaju, a o onima drugima neće trošiti riječi, jer oni su sami sebi dovoljni.

“Kršenje Poslovnika, podizanje tenzija i produkovanje loše atmosfere u radu Parlamenta neću dozvoliti ni poslanicama, ni poslanicima”, naveo je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Slovenija
29.03.2021-20:27 20:27

Zluradih tumacenja nesoju cetnicka nije te srmota ka da ni dana skole nemas ! DAMI -G..VUKSANOVIC -njenoj Familiji onake uvrede uputis stidi se ti da sedis u Skupstinu pokvarenko ona je na radnom mjestu tjerala bi te sudski i do EU suda nebi ti nikad oprostila niti bi ti prihvatila izvinjenje OLOSU KRIMINALNI!

Tihana
30.03.2021-18:33 18:33

Ološ umišljeni uličarski sa kupljanom diplomom. Mrtva trka u kompleksima između ovoga i Dritana