Utorak, 11 Juna, 2024
Rubrika:

Baošić: Nikolić da bude oprezan kada govori o izdaji

Kako je dodao, Nikolić je sebi dao za pravo nekoga osloviti izdajnikom, isti onaj koji je odbio da se centar Crnogoraca na Kosovu nazove po Njegošu

Savjetovao bih Andriji Nikoliću da ubuduće bude oprezan kada nekoga oslovi izdajnikom ili kada govori o izdaji. Ne bih želio da ga se odrekne ili, ne daj Bože, prezre sredina, pa da se osjeti prepušten sebi, potpuno sam. Zapravo ne baš potpuno, tu će uvijek biti njegov firer Đukanović kome će moći da se sakrije pod skute, na sigurno, kao u udarnoj sceni Titanika. Simbolika je svakako tu, DPS brod tone iz dana u dan, a djeluje da pojaseva za spavasanje neće biti dovoljno, saopštio je danas funkcioner DNP-a Nemanja Baošić.

Baošić je istakao da, iako naviknut na to da kadrovi i funkcioneri DPS-a nemaju dodirnih tačaka sa pravdom i istinom, mora priznati da poslednji medijski istup DPS stand-up komičara Andrije Nikolića dopire do vrha skale degutantnosti.

“Nikolić je zapravo prepoznatljiv po neviđenom poltronstvu šefu Đukanoviću, zbog čega je predmet podsmijeha svojih kolega iz poslaničkog kluba, zapravo brani koleginice iz Glavnog odbora koje su kroz državni projekat RK ”Budućnost” oštetile ovu državu desetine miliona eura. I kad god im neko ukaže na finansijske malverzacije oni(e) se ogrnu državnom zastavom i počnu tirade o patriotizmu. Ali kad jednom nezavisno tužilaštvo počne da istražuje sve ove malverzacije plašim se da će mnogi od ”vrhunskih” sportista i novinara najmanje biti svjedoci u pljački državnih resursa”, naveo je funkcioner DNP-a.

Kako je dodao, Nikolić je sebi dao za pravo nekoga osloviti izdajnikom, isti onaj koji je odbio da se centar Crnogoraca na Kosovu nazove po Njegošu.

“Slijepo prateći partijske direktive odrekao se olako jednog od najvećih sinova naše zemlje, a sada bi gle čuda da docira drugima spočitavajući im nekakvu izdaju. Valjda smo za početak utvrdili ko je zapravo izdajnik”, naglasio je Baošić.

Prema njegovim riječima, ni tu nije kraj, 2019. godine taj voditelj je, prekinuvši sastanak, spriječio rumunskog ambasadora Nađija da pročita stav EU o aferama koje su potresale politički ambijent Crne Gore.

“Nedugo potom upitan o aferi ”Koverta” naveo je kako se DPS ne skriva, kako je spreman razgovarati i o tome, iako je u tom periodu njegov ”brat po hrabrosti” i DPS poštar Stijepović čučio u špajzu porodične kuće u Zeti. Ako zakoračimo dalje u prošlost sjetićemo se njegovih početnih koraka, kada je ovaj ”hrabri” voditelj i urednik emisije ”U centar”, pogađate na javnom (Milovom) servisu, dočekao njegovog idola i vođu Đukanovića, sa sve pitanjima koje mu je spomenuti unaprijed pripremio. Bilo je vrlo neprijatno, ali očito je dobro odradio posao. Do danas mu odlično ide čitanje onoga što napiše njegov firer”, poručio je Baošić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milena
16.07.2021-19:47 19:47

Kakav nevaspitani dripac,kakav rjecnik koristi,ostavi da mi gradjani sudimo o tebi i Nikolicu,za pocetak,potrudi se da ne mrzis toliko,Bog sve vidi.