Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Bulatović: DNP neće u Vladu koja je glasala za Rezoluciju, tražili smo da se suzdrže

On je kazao i kako očekuje da će Nova srpska demokratija napustiti parlamentarnu većinu ako u Skupštini ne bude podrške za predloženu Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu

Demokratska narodna partija neće ući u Vladu koja je donijela odluku o podršci Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, poručio je funkcioner te stranke Predrag Bulatović.

“Tražili smo od Vlade da se suzdrži i da ne glasaju u Ujedinjenim nacijama. I nakon svega – da mi kritikujemo Vladu, a onda trupačke odemo kad nam ponude potpredsjedničko i mjesto ministra – to je prodaja principa za fotelju”, poručio je Bulatović, gostujući na Srpskoj TV.

On je kazao i kako očekuje da će Nova srpska demokratija napustiti parlamentarnu većinu ako u Skupštini ne bude podrške za predloženu Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu.

“Ako ne bude do kraja juna Rezolucije o genocidu u Jasenovcu, DNP neće podržavati Vladu. Vjerujem da ni NSD neće dati podršku takvoj Vladi”, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Muhamed
29.05.2024-19:37 19:37

Ocigledno da ste neskolovani DNP -drugo je sta ste trazili a drugo je sta ste dobili -velika razlika !

mikimiki
29.05.2024-19:42 19:42

Zavrseno je sa tim vasim problemom MRZNJA – Svijet je izglaso i sad morate postovat i priznat Crnogorsku i Svjetsku odluku o Srebrenici