Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Aranitović: Nedopustiv izostanak reakcije Injac povodom inicijative za razrešenje Slavice Ilinčić zbog govora mržnje

Aranitović upozorava, da će najavljeno povećanje usluga Glavnog grada, dodatno ugroziti životni standard građana

U Glavnom gradu u proteklih šest mjeseci veliki problem predstavlja masovno zapošljavanje, kazala je u odbornica u skupštini Glavnog grada Ksenija Aranitović. Kako ističe više od 250 ugovora o djelu u proteklih nekoliko mjeseci sklopljeno je u gradskim preduzećima. Iako je nova vlast obećavala da neće zapošljavati po političkoj osnovi, svjedoci smo suprotnog, kaže Aranitović.

“Imamo zapošljavanje shodno koalicionom sporazumu i mjesta po dubini koje su dobijali. Oni su dobili, u jeku izborne kampanje, veću platu i bolje uslove, mi smo dobili, naravno, veće usluge u Glavnom gradu, kao i veći broj zapošljavanja”, istakla je Aranitović u emisiji “Lice Podgorice” gradske RTV.

Izostanak reakcije gradonačelnice Olivere Injac povodom inicijative za razrešenje Slavice Ilinčić zbog govora mržnje je nedopustiv, ističe Aranitović.

“Mnogo puta smo do sada prećutali njen primjer, a mi smo i samim imenovanjem ukazivali na problem. Kao funkcioneri moramo da vodimo računa o svemu, kako se ponašamo kao društvo… Ovo je jedan test o radu ženskog kluba”, kazala je Aranitović.

Aranitović upozorava, da će najavljeno povećanje usluga Glavnog grada, dodatno ugroziti životni standard građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve