Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

ANTIHRIŠĆANSKA DOKTRINA: Crna Gora je decenijama na udaru takozvane SPC, ali je Srbija ipak najveća žrtva svetosavskog mraka!

Crna Gora je decenijama pod najjačim udarom svetosavske sekte, ali je Srbija izgubljena i potpuno zatrovana ideologijom smrti i zla ove antihrišćanske organizacije. Srpski narod je, kao što to obično rade individualne žrtve kontinuiranog nasilja, prihvatio obrazac ponašanja svog tlačitelja i nasilnika u liku takozvane SPC, i počeo da se identifikuje sa pogubnom ideologijom. Rezultat djelovanja takozvane SPC u Srbiji je potpuna identifikacija jednog naroda sa genocidnom politikom, tendencijom ka zločinima uz stigmu ''dežurnih destabilizatora regiona'' koju su Srbi u patološko-mazohističkom zanosu rado prihvatili

Crna Gora se već decenijama nalazi pod konstantnim udarom svetosavske sekte (SS), takozvane SPC i obavještajno-bezbjednosnih, hegemonističko-kriminalnih velikosrpskih struktura, koje već godinama nastoje da je unište kao suverenu državu i integrišu u granice velikodržavnog projekta ’’srpski svet’’.

Portal Aktuelno već duže vremena uporno upozorava da su SPC i pojedini njeni istaknuti operativci u mantijama, duboko umiješani u kriminalne radnje, veleizdaju, subverziju i saradnju sa inostranim bezbjednosno-obavještajnim službama.

Na primjeru Crne Gore jasno je da takozvana SPC nije vjerska organizacija, već obavještajno bezbjednosna ispostava zadužena za regionalno političko djelovanje  u cilju širenja zlokobne ideje velikosrpstva.

Impresivni izborni rezultati

Takozvana SPC je imala fantastične rezultate u posljednje skoro tri godine na izborima u Crnoj Gori, čime se može pohvaliti rijetko koja politička partija.

Pripadnici SS izvode jedan oblik pagansko-antihrišćanskog rituala ”krvi i tla”

SPC je dominirala prije svega na izborima 30. avgusta 2020. godine i na velikom broju lokalnih. Samo par sedmica nakon formiranja prve teokratske vlade, novi parlamentarni saziv, usvojio je izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti 29. decembra 2020. koje su pisane u Beogradu po želji centrale SPC.

Nakon toga na prepad i tajno 3. avgusta 2022. godine potpisan je veleizdajnički, takozvani ”temeljni ugovor” od strane izroda Dritana Abazovića i šefa SS Porfirija Perića. Nakon toga svetosavska sekta uspjela je da instalira svog kandidata na mjesto predsjednika Crne Gore  – Jakova Milatovića.

Iako je nakon 11. juna politička podrška partijama koje su povezane sa takozvanom SPC opala, ipak ova kriminalno-ratnohuškačka organizacija ostaje impozantna politička sila u Crnoj Gori i konstantna prijetnja njenoj državnosti.

Srbija najveća žrtva svetosavlja i tzv. SPC

Iako je Crna Gora godinama pod jakim udarom kriminalno-ratnohuškačke organizacije poznate pod akronimom SPC, njen uticaj nije ograničen samo na našu državu. U martu prošle godine svetosavska sekta i zvanično je od najviše evropske instance indirektno označena kao subverzivna organizacija i glavni destabilizujući faktor koji u regionu zastupa ruske interese.

Takozvana SPC je u Srbiji integrisana u svaku poru politike, ekonomije, biznisa, bezbjednosno-obavještajnog djelovanja i kriminala

Evropski parlament (EP) usvojio je u martu prošle godine Rezoluciju o stranom uplitanju u demokratske procese u kome se osuđuju pokušaji Rusije da iskoristi napetosti među etničkim grupama na Zapadnom Balkanu kako bi raspirila sukobe i podijelila zajednice, što bi, kako se navodi u dokumentu, moglo da dovede do destabilizacije cijelog regiona.

S obzirom da je takozvana SPC srasla za nacionalno biće Srbije, čitava ova država je stigmatizovana zbog paravjerske sekte. Ako zagrebemo ispod površine velikosrpske agresivne retorike i velikosrpskog bahaćenja, shvatićemo da su Srbija i srpski narod najveće žrtve degenerisane, zlokobne, ratnohuškačke ideologije militantnog svetosavlja koje reprezentuje takozvana SPC.

Ova organizacija devedesetih godina je bila glavni inspirator ratova, stradanja, etničkog čišćenja i na kraju genocida. Takođe je podržavala masovno ubijanje i etničko čišćenje Albanaca na Kosovu, koje je dovelo do NATO interevencije 1999. godine. Takozvana SPC je nosilac ideologije ”homogene Srbije”, glorifikacije genocida i etničkog čišćenja, a zahvaljujući njenoj agresivnoj politici koju je prihvatila gotovo svaka srpska vlast od 1990. godine, čitava Srbija i srpski narod su stigmatizovani.

Stoga treba konstatovati da je Crna Gora pod najjačim udarom ove parapolitičke sekte, ali i da je Srbija izgubljena i potpuno zatrovana ideologijom takozvane SPC. Srpski narod je, kao što to obično rade  individualne žrtve kontinuiranog nasilja, prihvatio obrazac ponašanja svog tlačitenja i nasilnika u liku takozvane SPC i počeo da se ponaša u njegovom stilu. Rezultat djelovanja takozvane SPC u Srbiji je potpuna identifikacija jednog naroda sa genocidnom politikom, tendencijom ka zločinima uz stigmu ”dežurnih destabilizatora regiona” koju su Srbi u patološko-mazohističkom zanosu rado prihvatili.

Ukratko – svetosavska sekta je izvor zla i nosilac ideologije antihrista i duhovnog mraka koji teži da uništi Crnu Goru, ali je odavno svoje parazitske pipke zarila duboko u biće Srbije i srpskog naroda koji polako ali sigurno klize u mrak zilotskog fašizma i nacionalne propasti.

Takozvana SPC je bila glavna pokretačka snaga ratnohuškačkih aktivnosti na prostoru bivše SFRJ, a tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji odbacila je sve ponuđene mirovne planove, uključujući Vensov plan, Vens-Ovenov plan, Plan Kontakt grupe i Dejtonski mirovni sporazum. Čak i kad su poslanici Republike Srpske bili spremni na povlačenje, SPC je zastupala “jedan puno militantniji stav”.

Stoga ovom prilikom treba ponovo podsjetiti na ”album” zločina takozvane SPC koji je slika i prilika njene trule satanističke suštine.

Opširnije o zločinima svetosavske sekte možete čitati na OVOM LINKU.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
25.07.2023-08:27 08:27

Ne vidjeh odavno zajedno vecu gomilu govana.

Merlin
25.07.2023-08:53 08:53
Reply to  cetinje

Dovoljno je da pogledaš oko sebe i prošetaš Cetinjem. Stopiraš li do Budve ?

Merlin
25.07.2023-08:51 08:51

Dobro je kada vi dušebrižnici koji sre rođeni, školovani u Srbiji, pa konvertirali, brinete o srpskom narodu i njenoj crkvi. Šteta što nemaš svoje crkve, manastire i vernike i što si samo nvo simpatizer. Niti ste Srbi, niti njeni građani a 24h brinete i pišete o njoj.

COL
25.07.2023-10:21 10:21

Poštovani Merlin po vašoj agendi ako je neko rođen ili školovan u Srbiji trebao bi da žmuri na sva nepočinstva koja ta Srbija radi prema okruženju. Ćutanje i zatvaranje očiju na nepočinstva vlasti u Srbiji su Srbe koštale milione žrtava i milijarde€ štete, umjesto da su centar Evrope oni su taoci AVa, duduka, pevaljke iz Žitorađe i ovih čkovrana u crnim da ne može biti crnji odorama…U krajnjem slučaju sami pali sami se ubili ali ne praštam što nas drže stisnutom rukom za gušu….

Nik
25.07.2023-16:39 16:39

Jos im onaj Djokovic fali, pa sto rece Milorad Sumski, ekipa spremna

Tijana
25.07.2023-19:16 19:16

Tuzni merlin je pobegulja iz rijeke izbjeglica uteklica

Srbija kolumbija to je jedna familija,samo koka srbina spasava
25.07.2023-19:20 19:20

Prema tome, režim aleksandra vučića direktno uključen u rad narko kartela u Srbiji, već narko kartelima DIREKTNO stavlja na raspolaganje sredstva i resurse obaveštajnih agencija Srbije! Narko karteli koriste pečate obaveštajnih agencija Srbije.

Rečju: narko karteli i obaveštajne agencije Srbije su pod režimo aleksandra vučića stavljeni u saradnju

Vanja
25.07.2023-19:25 19:25

Građani Srbije prikupljaju novac za lečenje dece SMS porukama, a deca prodaju krofne da bi prikupili novac za lečenje roditelja: – za to vreme aleksandar vučić potroši 720.000 dolara NAŠEG NOVCA godišnje na kompaniju “KARV” koja treba da mu pomogne DA UBEDI AMERIČKE SENATORE U SLEDEĆE LAŽI: – da on nije diktator; – da on nije stvorio Belivuka (narko šefa koji je ubijalo ljude u mašinama za mlevenje mesa kao u filmu “Kingsman 2”); – da on nije korumpirani političar; – da on nije agent Vladimira Putina i izvršilac njegovih naloga i želja; – da on želi mir na Balkanu… Pročitaj više »