Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Anđušić: Gomilom neistina i podmetanja, Vlada pokušava da sačuva Radulovića od interpelacije

Kako navodi, zanimljivo je da Vlada sada o Radulovićevom non-paperu samo što ne govori u superlativu, a javnost je za njega saznala bukvalno tako što su ga otkrili mediji - nakon čega je Radulović danima u panici vršio istrage o tome ko ga je njima proslijedio

Čim je Vlada izustila nešto o pitanju interpelacije – odmah je saopštila nove neistine, već po navici bježeći u digresije, neosnovano prozivajući oponente, i dalje ne shvatajući kako bi ona trebalo da predstavlja vlast svih građana, poručuje u saopštenju član Izvršnog odbora DPS-a Mihailo Anđušić.

Kako navodi, zanimljivo je da Vlada sada o Radulovićevom non-paperu samo što ne govori u superlativu, a javnost je za njega saznala bukvalno tako što su ga otkrili mediji – nakon čega je Radulović danima u panici vršio istrage o tome ko ga je njima proslijedio.

“O petom septembru na Cetinju sve su rekli predsjednik Vlade i njegovi saradnici, najnevjerovatnijim izmišljotinama: od Molotovljevog koktela, sve do toga što su građane svoje države nazivali teroristima. Upravo takva podmetanja iznio je i Radulović i prije nego što je utvrđena i jedna jedina okolnost o dešavanjima na Cetinju. Predsjednik države je petog septembra bio sa svojim građanima, a Vlada se tog dana nad njima iživljavala bez ikakvog povoda, a sve zbog ćefa svojih šefova iz Beograda i Srpske pravoslavne crkve. Zato bi ova poslušnička vlast, koja samo saopštava neistine, za promjenu mogla da zaćuti na temu petog septembra. Ako ni zbog čega drugo, a ono zbog sramote”, smatra Anđušić.

Kako dodaje, upravo zato što je lagao i što svojim postupcima unižava i Ministarstvo vanjskih poslova i crnogorsku diplomatiju, najmanje što Radulović zaslužuje jeste interpelacija, protiv koje je Vlada još jednom pokušala da nastupi na prepoznatljiv način – gomilom neistina i podmetanja.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve