Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović i ministri sa studentima: Uzmite stvari u svoje ruke, uključite se i nađite sebe u Crnoj Gori

Potpredsjednica Vlade i ministarka evropskih integracija, Jovana Marović podsjetila je da se 29. juna navršilo 10 godina pristupnih pregovora.

Moramo dati šansu mladim ljudima, poručio je premijer Crne Gore Dritan Abazović koji je danas, zajedno sa članovima Vlade, razgovarao sa studentima crnogorskih univerziteta, povodom desete godišnjice pristupnih pregovora sa Evropskom unijom.

“Pozivam vas da se uključite i nađete sebe u Crnoj Gori. Uzmite stvari u svoje ruke i stvorite društvo u kojem će životni standard biti makar duplo bolji”, kazao je Abazović.

Potpredsjednica Vlade i ministarka evropskih integracija, Jovana Marović podsjetila je da se 29. juna navršilo 10 godina pristupnih pregovora.

“Bilo je dosta uspona i padova. Mi smo i dalje lider jer smo najviše odmakli u tom procesu. Ono što sad treba da obezbijedimo su mjerljivi rezultati u vladavini prava. Crna Gora može biti uspješna priča”, kazala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
05.07.2022-11:20 11:20

Prvi mjerljivi rezultat u vladavini prava, vlade dritana Crne Gore, a u kojoj statirate pored glavnog statiste DA, ministarko Marović, je potpisivanje nametntunog od strane Srbije, ugovora sa srpskom okupatorskom crkvom. Drugi vidlljiv rezultat su, ničim opravdane, masovne tužbe i suđenja crnogorskim rodoljubima, samo zato što vole svoju zemlju i zato što će je braniti svim demokratskim sredstvima. Treći rezulta vlade dritana CG u kojoj vrlo aktivno demoagošk djelujete, je faktičko ovladavanje teritorijama Crne Gore, kao što su Budva, Nikšić, Boka Kotorska od strane srpskih plaćenika i kriminalaca koji su u tim opštinama na vlasti, a sve sa otvorenim pozivom… Pročitaj više »