Crnogorska manekenka Ljubica Medenica niže uspjeh za uspjehom, a tek je na početku karijere. Zahvaljujući njenoj ljepoti,  harizmi i radu za kratak vremenski period našla se na mnogim naslovnicama i u mnogim i domaćim i svjetskim kampanjama. Mnogi ljepotu ove Crnogorke porede  sa slavnom manekenkom Emily Ratajkowski – Emrata, ali i karijeru koja je pred njom.

Ljubica će uskoro dobiti glavnu ulogu u spotu regionalno poznatog pjevača Aca Pejovića i time sebi otvoriti još jedna vrata.

Vrijeme koje je svima nametnuto i rezervisano je za #ostanidoma, Ljubica koristi kako bi se pripremila za nove projekte koji su pred njom.

Kako Ljubica provodi  ove dane?
Dane u karantinu provodim odlično. Mislila sam da će biti teško, ali se ispostavilo da mi je ovaj odmor bas trebao.
Imaš li neke beuty rutine koje su “home made” ili si se prepustila dokolici?
Kao i svaka žena koja njeguje i čuva sebe moje rutine njege su bile i ostaće mimo ove situacije koja nas je zadesila. Možda imam više vremena da istražujem i raspitujem se, ali svakako da uvijek žene trebaju voditi računa o sebi.
Šta ti najviše nedostaje ?
Pa najviše mi nedostaje društvo, šira porodica i naša druženja, aktivnosti koje sam obavljala van kuće, da mogu izvesti psa u šetnju bez straha. Ali dobro, za sve će biti vremena, samo da prođe.
Šta ćeš prvo uraditi kad izađemo iz karantina? 
Pa prvo ću zagrliti ljude koji mi znače i koji mi nedostaju, vraticu se svojim beauty rutinama koje sam obavljala u salonima, i naravno treningu koji zbog ove situacije obavljam online sa ljudima iz Body&Mynd studija.
Da li je ovaj period pandemije poremetio neke tvoje planove kad je modeling u pitanju?
Pa jeste, odložen je Montenegro fashion week gdje sam po drugi put zaštitno lice, takođe je odložen moj put koji je trebao biti krajem maja mjeseca u inostranstvu gdje sam planirala nastaviti svoju karijeru profesionalno.
 Načuli smo da ti je dodijeljena glavna uloga u spotu jednog našeg poznatog pjevača, možes li nam reći neto vise o tome ?
Istina je, dobro ste načuli, to će biti jedna lijepa i uspješna saradnja sigurna sam. Radi se o spotu Aca Pejovica gdje mi je dodijeljena glavna uloga zbog koje sam mogu reći vrlo srećna, prvenstveno zbog toga sto je Aco jedan veliki čovjek, gospodin, i pravi profesionalac čiji se hitovi godinama slušaju, i sto mi je zadovoljstvo što sam upoznala takvog čovjeka. Spotu će takođe doprinijeti šminkerka koja je odavde, moja drugarica i prijatelj koja godinama svoj posao obavlja uspješno i profesionalno Mirjana Rašović.
Planovi za budućnost ?
Planovi za dalje su ozbiljni i radim na tome da budu uspješni. Neću otkrivati, ali sve sto se bude desavalno na poslovnom planu bicete prvi obaviješteni. Hvala na pozivu i čuvajte sebe i vaše najblize. Ostanite doma.
M.P.
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
amina
amina
30.04.2020-21:08 21:08

Aco pejovic ce me prevariti sa ljubicom medenicom manekenkom ljubica medenica ima petnaest godina tinjederka ja sam zena Ace pejovica amina