Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Vajnstin pušten uz kauciju od dva miliona dolara

Tužioci su zatražili kauciju od pet miliona dolara za bivšeg holivudskog producenta, a ne prvobitnih milion dolara, ali se sudija Džejms Burk iz Vrhovnog suda na Menhetnu složio da pusti Vajnstina uz kauciju od dva miliona dolara

Bivši holivudski producent Harvi Vajnstin pristao je da ponudi dodatno osiguranje da neće pobjeći zbog slučaja seksualnog napada, koji su pokrenuli njujorški tužioci potiv njega, a koji su pokušali da povećaju kauciju nakon što on navodno nije nosio elektronsku nanogicu.

Harvi Vajnstin

Tužioci su zatražili kauciju od pet miliona dolara za bivšeg holivudskog producenta, a ne prvobitnih milion dolara, ali se sudija Džejms Burk iz Vrhovnog suda na Menhetnu složio da pusti Vajnstina uz kauciju od dva miliona dolara, prenio je Rojters.

Vajnstajn (67) je koristio šetalicu da uđe u sudnicu.

Njegova advokatica Dona Rotuno, rekla je da ga sjutra očekuje operacija na leđima.

Suđenje je zakazano za 6. januar 2020, a Vajnstajn bi mogao da se suoči sa doživotnom kaznom zatvora ukoliko bude osuđen.

Vajnastajn se izjasnio da nije kriv po optužnici da je seksualno napao dvije žene, jednu 2006. i drugu 2013. godine.

On je, takođe, negirao navode za nedolično seklualno ponašanje prema oko 70 žena decenijama unazad, rekavši da je došlo do kontakta uz saglasnost, prenosi Tanjug.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve