Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

”SABRANJE” KOD HRAMA: Preko 100.000 profesionalnih Srba iz Crne Gore spremno da ide na Kosmet, ali kad se oporave od operacije!

Iako je bilo očekivano da će u prvim borbenim redovima za odbranu Kosmeta, kao nebrojeno puta do sad, biti lideri najčuvenije jedinice profesionalih Srba poznate kao ''pokojni Demokratski front'', ovoga puta to nije slučaj. Odred od 100.000 profi Srba iz Crne Gore koji će braniti Kosmet predvodiće nova srBska snaga – Demokratska Crna Gora na čelu sa Aleksom Ljaljom Bečićem i Ujedinjena na čelu sa prekaljenim asom velikosrpstva Vladimirom Dobričaninom

Kriminalno-terorističke grupe predvođene potpredsjednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, uz, po svemu sudeći, podršku i logistiku zvaničnog Beograda i nezvanične Moskve, izazvali su krvoproliće na sjeveru Kosova u neđelju. Kako se spekuliše to je bio samo dio šireg plana izazivanja sukoba na sjeveru Kosova i destabilizacije regiona, na koji se kriminalno-autokratski režim Aleksandra Vučića, ako je suditi po količini zaplijenjenog oružja, sprema već duže vremena.

Iako su srpski teroristi i kriminalne grupe izazvale sukob na sjeveru Kosova, u iskrivljenom poimanju stvarnosti velikosrpskih nacionalista, tu se zasigurno opet radi o najgorem obliku ”ugroženosti srBskog življa” i ”novom pogromu golorukog srBskog naroda”.

Stoga i ne čudi što će iz glavnog uporišta metasrBskog junaštva, srbske Sparte, kako se u terminologiji ”srpskog sveta” naziva Crna Gora, krenuti direktan i odlučan odgovor na najsvježiji ”pogrom Seraba”.

Dani stare slave DF-a su ostali u prašini prošlosti: Rajo i ekipa više nijesu spremni da brane Kosmet kao nekad

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznajemo iz izvora bliskih sudionicima mitološke Kosovske bitke, koji obitavaju u ravni metafizičke Srbije, preko 100.000 profesionalnih Srba iz Crne Gore spremno je da krene na Kosmet i odbrani ovu svetu srBsku zemlju, njen ”živalj” i operativno-terorističke baze kodnih naziva ”manastiri SPC” koji se u velikosrpskoj terminologiji oslovaljavaju kao ”svetinje”.

Iako je bilo očekivano da će u prvim borbenim redovima za odbranu Kosmeta, kao nebrojeno puta do sad, biti lideri najčuvenije jedinice profesionalnih Srba poznate kao ”pokojni Demokratski front”, ovoga puta to nije slučaj.

Odred od 100.000 profi Srba iz Crne Gore koji će braniti Kosmet predvodiće nova srBska snaga – Demokratska Crna Gora na čelu sa Aleksom Ljaljom Bečićem i Ujedinjena na čelu sa prekaljenim asom velikosrpstva Vladimirom Dobričaninom.

Aleksa Ljaljo Bečić kad je čuo za novi pogrom srBskog življa na Kosmetu

Da će Demokrate i Ujedinjena ovoga puta preuzeti baklju odbrane srBstva dalo se zaključiti po reakcijama njihovih najistaknutijih online-ratnika.

Kandidat Demokratske Crne Gore na nikad okončanim lokalnim izborima u Šavniku, Milenko Božović i odbornički kandidat Ujedinjene Crne Gore, Mrkoje Lukovac, putem društvenih mreža stavili su se, kako kažu, na raspolaganje “srpskoj vojsci” u “obrani Kosova”, saopšteno je juče iz DPS-a.

Autohtoni srBski junak se sprema da ide na Kosmet, samo prvo da se operiše

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznajemo, crnogorsku trobojku na čelu kolone od hiljada dobrovoljaca nosiće prepodobni Vladimir Dobirčanin, koji je i zadužen za pripremu dobrovoljaca, srBskih Spartanaca za odlazak na Kosmet.

Za njima će ići zecki princ Milan Knežević i njegov štitonoša Momčilo Asanović čim se oporave od tuge za poginulim teororistima na Kosmetu. Rajo Mandić i ostali prekaljeni profesionalni Srbi iz Nove srBske demokratije će zauzeti začelje liste jer žele, kako saznajemo, da daju šansu mlađim asovima svetosavlja i velikosrpstva.

Bravo junaci! Kosmet plače za vama!

Međutim, kako saznajemo, odlazak garnizona profesionalnih Srba iz Crne Gore na Kosmet se ne očekuje u skorije vrijeme, jer ogromna većina dobrovoljaca prije polaska mora da ”bude operisana”.

”Veliki je entuzijazam među desetinama hiljada profesionalnih Srba iz Crne Gore za odlazak na Kosmet, svi jedva čekaju da odbrane ugroženi srBski živalj od NATO terorista, ‘šiptarskih demona’ i masonskih plaćenika bliskih crnoj Jezuitskoj loži reptilijanaca. Očekujemo da će minimum 100.000 srBskih Spartanaca krenuti u odbranu Kosmeta”, rekli su naši izvori iz Nebeske Srbije.

Kako su kazali, polazak dobrovoljaca za odbranu Kosmeta organizuje svetosavska sekta ispred njihovog glavnog operativnog štaba u Podgorici, kodnog naziva Hram Hristovog Vaskrsenja.

“Danica i Vladimir” – rađanje novog romantičnog mitološkog epa u najavi!

Iako je mjesto ”sabranja” odakle se kreće ne Kosmet poznato, termin ipak nije, a razlozi su više nego opravdani.

”Gotovo svi borci imaju zakazene operacije u narednom periodu pa je neizvjesno kada će odredi krenuti na Kosmet. Ali očekuje se da će to biti sigurno u najskorije vrijeme, do 2050. a najkasnije do 2078. godine”, rekli su naši izvori.

Za tretman srBskih junaka koji moraju na operaciju prije odlaska na Kosmet zadužen je podvižnik Dobričanin lično, kome će se u ulozi Kosovke djevojke pridružiti velikomučenica, popadija Danica Crnogorčević.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
28.09.2023-10:41 10:41

Cetnicki..kriminalci-fasisti..nacisti..Oprljase tlo drzave CG.. Treba zabraniti..djelovanje..jer ovakvu organizaciju Ustav drzave CG ne dozvoljava…

cetinje
28.09.2023-11:27 11:27

A kakav je nesrecni Dobricanin nesoj i nikogovina “junak i heroj” iz “zaledja”udobnosti iz Crne Gore koja ga je “prihvatila”kao “najblizeg/ugrozenog/pregazenog jada jadnoga” i sve mu pruzila NAZALOST,jer takve SVINJE Srba iz Republike Kosovo nema na kugli zemaljskoj-SMECE Svetosavsko.

COL
28.09.2023-15:50 15:50

Poljem se širi miris tamjana,česove brlje i bijela luka, dok po njemu jezdi Kudro na staroj ćosavoj kobili jokani. Za ular i za rep, kobilu vodi vjerni mu sluga, vazda rozi vitez od Cetinja. Pozadinu drži mašući grančicom bosiljka nedostojni jorkšir, hrabro rašćerujući podguzne muve na buljuke. Sa lijeva boka idu ćosavi vojvoda i milanče- mali od majanovića, pripasali sablje vulinovke i kalaše tek pristigli od načeseva putka. S desna boka jaše nakog putalja čuveni rubljov od kučah, na glavi mu cakle novi rogovi, a preo ramena prebačio upirenu bandijeru plave boje. Odma iza rubljova pivsko trudnički stomačić vuče oni… Pročitaj više »

Nikola
28.09.2023-15:59 15:59

Ovi Cetnicki Borci ni paceta ni kuceta bi da gledaju sa strane i podrzavaju tudju djecu da ginu ! u prve redove ove hrabre da ih Albanci nauce kako treba da postuju tudje a da vole svoje a ne samo na okupaciju i otimanje tudjeg!