Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

PO NALOGU IZ NEBESKE SRBIJE: Rajo sa Belvedera kreće u kampanju, poslušajte pobjednički govor!

Prema nekim spekulacijama, Mandić čak planira  da promijeni ime svoje partije iz Nova srpska demokratija (NSD), u Nova komitska snaga (NKS), ali o tome će  se odlučivati nakon izbora 19. marta

Najveći pokajnik na crnogorskoj, mada se može slobodno reći i na globalnoj političkoj sceni, Andrija Mandić, među svojim drugovima sa Belvedera poznat pod komitskim nadimkom Rajo, krenuo je ofanzivno u predizbornu kampanju.

Sveti Rajo Belvederski, kako ga već uveliko oslovljavaju u njegovoj partiji, Novoj srpskoj demokratiji (NSD) i Demokratskom frontu (DF), već ruši tabue i pomjera granice političkog altruizma. Dok se drugi kandidati još nijesu ni konsolidovali, niti napravili plan za kampanju, Mandić svojim istorijskim predizbornim spotovima dotiče srce svakog iskrenog građanina Crne Gore koje god on nacije i vjere bio.

Nakon Rajovog spota zaplakao svaki kamen u Crnoj Gori

U sad već istorijskom spotu koji je snimio u cilju iskazivanja svoje altruističke političke metamorfoze,  Rajo odmahuje glavom i sa pozamašnom dozom kajanja baca sjetni pogled na svoje rane radove i zapaljive nastupe. Zatim uz pogled koji puca od melanholičnog naboja poručuje:

“Neke stvari koje sam rekao, njima se ne ponosim, zbog nekih čak i žalim.”

Zatim izgovara rečenicu ispunjenu tolikom dozom pokajanja, da bi mu na tome pozavidio i sveti Maca Vukojičić, a možda čak i njegov duhovno-ideološki otac Draža Mihailović.

Naše podjele u kojima sam učestvovao leže mi na duši.”

Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje Portal Aktuelno, Mandić i njegov DF se neće zaustaviti na ovome! Jer u cilju pomirenja na kome zdušno rade spremni su da idu, ne jedan, već milion koraka dalje!

Kako saznajemo, Mandić se toliko pokajao zbog mnogih svojih anticrnogorskih izjava da je odlučio da kampanju za predsjednika počne sa Belvedera.

U kampanju kreće sa Belvedera: Mandić, 4. septembar 2021.

’’Mandić se u svom izlivu pokajanja i altruizma, odlučio na korak koji je nezapamćen u političkoj istoriji – počeće kampanju sa Belvedera. Time Mandić dokazuje svoju novorođenu vjernost ideji crnogorske suverenosti i evropske budućnosti,  što je titanski korak u transformaciji ovog četničkog vojvode u ortodoksnog Montenegrina, kako je on volio da naziva Crnogorce dok nije doživio pokajničko prosvjetljenje’’, rekli su naši izvori bliski vrhu Nebeske Srbije.

Kako su kazali, ova transformacija je došla u vidu proviđenja, za koje Mandić sumnja da je poslato direktno njemu  iz centrale Nebeske Srbije.

Cilj ove radikalne metamorfoze je, kako saznajemo, da javnost zaboravi na Mandićeve izave kao što su one o ’’crnogroskim ustašama’’, prizivanja ’’ratnih drugova’’, poistovjećivanju Crnogoraca sa kriminalcima i švercerima, vrijeđanje države Crne Gore i još mnoge probrane ispade iz bogate anticrnogorske biografije četničkog vojvode.

Prema nekim spekulacijama, Mandić čak planira  da promijeni ime svoje partije iz Nova srpska demokratija (NSD), u Nova komitska snaga (NKS), ali o tome će  se odlučivati nakon izbora 19. marta.

Portal Aktuelno ovom prilikom vam donosi i ’’pobjednički govor’’ koji je Mandić uvježbavao za početak kampanje, a biće pročitan za nekoliko dana na Belvederu. Generalnu probu ’’pobjedničkog govora’’ Svetog Raja Belvederskog poslušajte na videu u nastavku:

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
24.02.2023-08:01 08:01

Ahhahahahaahhaahha pa jel bitanga dritanka je nacionalnost Albanac musliman pa sta nam je napravio od drzave
A ne ovaj

Cuca
24.02.2023-08:01 08:01

Moguće da se promijeni. Bilo je komita iz Šavnika ali Krnje jele nijesam čuja.
No ja mu ne bi vjerovao ds śedne na vrući šporet golom guzicom.

Milena
24.02.2023-08:52 08:52

Ima casnih Srba,ali su nesrecni,barabe iz njihovih redova ce uciniti da potpono propadnu.

Freedom
24.02.2023-11:57 11:57

Slažem se da ih ima, ali ja Ne Čuh ni jednoga da reče istinu o CG i Crnogorcima. Kad ih budem čuo tada ću i vjerovati.

Tara
24.02.2023-12:41 12:41

Mandic..je teski antidrzavnik-cetnik..ucestovao je u Pucu na drzavu CG..Zamislite jedan Terorista-antidrzavnik zeli da bude Pres'ednik CG..
On ima direktne kontakte sa Vuckom..i Putinom..koji ga savjetuju sa ovakvim izjavama..kako bi samo jedna budala i bitanga vjerovala..stim..ako bi dosao na presto(sto ne vjerujem)odmah bi CG..unistio..i proglasio..velikom srbijom..On to sanja citavog zivota..
Drugo,sramno od komisije..da prihvataju jednog teroristu na ovim vaznim izborima..

GRAĐANSKI
24.02.2023-17:39 17:39

Četnički vojvoda – nastavljač ideologije čiji su nosioci bili saradnici fašista, (zahvalit se DPS-u – neosuđeni) bandit u terorističkom pokušaju državnoga udara sa zacrtanim mogućim krvavim ishodom – kandidat za predśednika Crne Gore!
Z A S T I Đ E L I Š E Z A S T I Đ A!

damir
25.02.2023-01:04 01:04

racunica je jasna, treba mu svaki glas pa se nada da ima i avetinja sto ce u ovo da povjeruju i da ga glasaju a sigurno ce nazalost i biti takvih. dok se ne opametimo kao narod nece nam ni biti bolje. slatkorjeciva propaganda je udica na koju se pecaju glasaci odkad je vjeka i svjeta i rjeko ko ce da procita partijski program ili da procita izmedju redova.

oooo
28.02.2023-10:42 10:42

Tacno mi ga dodje zao nakon ovakvog pokajanja za svoje grijehe prema CG i Crnogorcima i ostalim narodima u CG. Kaje se u predizbornoj kampanji i na ‘90. i za Strpce iza Srebrenicu, i za Belveder, i za Temeljni ugovor, i za mnoge tudje zastave po CG, i za nepostovanje himne, grba i zastave CG, i z sva cetnikovanja njega i njegovih saboraca sirom Crne Gore, … …