Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Ovo je najluksuzniji kruzer NA SVIJETU (FOTO/VIDEO)

Na jahtu može da stane 288 gostiju, a vlasnici kažu da je ovo idealan spoj luksuza, istraživanja i sigurnosti

Bogati apartmani, batler za svakog gosta i vlastiti helikopter samo su neki od sadržaja najluksuznijeg kruzera “Scenic Eclipse” čija je izgradnja u toku. Ovo nije klasični kruzer već jahta “iz snova” za istraživanje.

Riječ o prvom na svijetu “plutajućem raju” sa šest zvjezdica luksuza i udobnosti, i armijom osoblja koja je tu da zadovolji svakog ko se na njemu nalazi.

Prvi plovidbu trebalo bi da obavi u avgustu 2018. godine od Istanbula do Venecije, nakon čega će ići u obilazak svijetom koji će obaviti kroz vode Kariba, Južne Amerike i Antarktika, do sjevernog Mediterana i Arktika.

Na jahtu može da stane 288 gostiju, a vlasnici kažu da je ovo idealan spoj luksuza, istraživanja i sigurnosti.

Gosti će moći da jedu što požele jer će kuhinja biti miks svega onoga što svijet nudi, a moći će da uživaju u pogledu s prekrasnih spoljnjih terasa.

Tu su i bazeni, spa centri, džakuziji, bioskopska sala, brojni barovi, a svaka soba ima privatnu terasu. Od aktivnosti nude ronjenje, vožnju kajakom, i let helikopterom na destinacije gdje brod ne može da priđe.

Kruzer je izgrađen tako da putnici neće osjetiti ni najjače okeanske struje, i jedan je od najsigurnijih na svijetu, tvrde graditelji.

Pogledajte video:

Izvor: Klix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve