Petak, 21 Januara, 2022
Rubrika:

MEGAEKSKLUZIVNO Krivokapić već dogovorio ”Podostrošku” vladu u sijenci, alarm u DF-u zbog ”Hibridne duboke države”

Geopolitičke turbulencije koje mogu izazvati posljedice nesagledivih razmjera nijesu promakle predsjedniku SDFMSADD (Savjeta Demokratskog fronta za mjerenje subverzivnih aktivnosti Duboke države) Nebojši Medojeviću. Kako su kazali naši izvori iz vrha  SDFMSADD u ovom političkom savezu upaljena je lampica za alarm jer postoji opasnost da Krivokapićeva vlada u sijenci dovede do mutiranja duboke države u stostruko zlokobnu - HIBRIDNU DUBOKU DRAŽVAU!

Premijer Zdravko Krivokapić, kojeg većina crnogorske javnosti smatra za ”odlazećeg”, održao je juče promociju svoje političke partije koju je zamaskirao u konferenciju za medije posvećenu ”predstavljanju postignutih rezulatata za godinu mandata Vlade”.

Da je nepopularni Zdravinjo napravio svojevrsnu diverziju za sopstvenu promociju i promociju svojih eventualnih saradnika postalo je jasno iz samog naziva konferencije. Jer, veoma je simptomatično da se zakazuje konferencija za medije da bi se predstavili rezultati vlade koja je briljirala jedino u segmentu uništavanja Crne Gore i potkopavanja temelja njene dražvnosti i ekonomske održivosti.

S obzirom da je bilo jasno da je Krivokapić jučerašnji performans iskoristio za ličnu promociju i tradicionalno polupijano bulažnjenje, niz pitanja je pritislo crnogorsku javnost kao što griža savjesti i teška razdražljivost pritiskaju premijera ako ujutro ne zvekne tri loze i prekrsti se dok stoji iznad sabranih djela Nikolaja Velimirovića i besjeda Justina Popovića.

Nikolaj Velimirović: Zdravko treba da formira vladu u sijenci, pa kud puklo da puklo!

Pominjanje Pozitivne signal nalogodavcima

Na startu jučerašnjeg obraćanja Krivokapić je krenuo sa svojom famoznim demagoškim bravurama ređajući isprazne ”proskule” kao što su – “prva smjena nakon 1945. godine”, “slobodna država”, “ekonomski rast”, a čak je spomenuo da je ukinut “nepotizam”, iako je njegova propala Vlada posatala sinonim za partijsko zapošljavanje, nepotizam i revanšizam u državnoj upravi.

Pitanje koje se postavlja nakon jučerašnje ”prezentacije rezultata” je – zašto bi neko, koliko god bio pod gasom, zakazivao konferenciju za predstavljanje rezultata kada postoji veoma velika vjerovatnoća da vlada neće dočekati Novu godinu!?

Scenario pada Krivokapićeve Vlade je već napisan, a ono što je široj javnosti promaklo u toku jučerašnje konferencije je da odlazeći premijer već priprema takozvani ”Plan Alfa i Omega” u slučaju da Skuptšina odluči da više ne želi da podržava destruktivno-diletantski ostroški eksperimentalni politički performans koji trenutno imamo umjesto vlade.

Iako su mnogi pominjanje Pozitivne Crne Gore od strane odlazćeg premijera pripisali sklonosti ka čašici i njegovoj tradicionalnoj pogubljenosti, kako MEGAEKSKLUZIVNO saznaje dopisnik portala Aktuelno sa Svete gore, u pitanju je bilo nešto mnogo kompleksnije. Portal Aktuelno došao je u posjed fotografije na kojoj se vidi Krivokapić koji sjedi sa izaslanicima duboke zilotsko-pravoslavne države i dogovora formiranje vade u sijenci!

Zdravinjo sa izaslanicima svetogorske zilotske lože razmatra formiranje Podostroške vlade u sijenci uz drevni eliksir mudorsti poznat kao – loza

”Pominjanje Pozitivne je u stvari bio signal, odnosno kodna riječ koju je odlazeći premijer u dogovoru sa svojim nalogodavcima sa Svete gore trebalo da izgovori ukoliko prihvati njihov plan za formiranje zilotske vlade u  sijenci, koja će imati svetosavski karakter u skladu sa principima crnogorskog srpstva”, rekao je veoma pouzdan izvor sa Svete gore našem dopisniku.

Podostroška vlada u sijenci  

Kako su kazali naši izvori, vlada u sijenci koju bi vodio odlazeći premijer Zdravko Krivokapić, bila bi neka vrsta ”svetosavske duboke države” koja bi sačuvala ideju teokratizacije i uvođenja društva u ”zlatno doba zilotskog fanatizma”.

Sa Ostroga zabrađena monahinja kliče – Krivokapiću predsjedniče (u sijenci)

”Krivokapić je već dobio podršku svojih nalogodavaca sa Svete gore koji su povezani sa nezvaničnim pravoslavnim centrima moći iz Rusije. Cilj je da Krivokapićeva vlada u sijenci bude ‘kontrateža’ manjinskoj vladi koju će, prema riječima istaknutog analitičara teorija zavjera Nebojše Medojevića, biti formirana pod pokroviteljstovm porodica Rotšild, Rokfeler i Džordža Soroša”, rekli su naši izvori.

Kako navode naši izvori, Krivokapić će dobiti funkciju igumana Podostroške vlade, dok će mjesto prvosvještenice i zamjenice Igumana pripasti sadašnjoj četvrorostrukoj ministarki Vesni Bratić. Krivokapić bi u svoju vladu u sijenci rado vidio i ministra Milojka Spajića.

”Trenutni ministar Spajić se dvoumi između ljubavi prema svetosavlju koju može da utoli ulaskom u Podsotrošku vladu, i manične opsjednutosti novcem koji mu može zadovoljti jedino prelazna, manjinska vlada čije je formiranje sve izvjesnije”, rekli su naši izvori.

Apostolska struktura ostaje

Kako kažu naši izvori u planu je da vlada u sijenci ima 12 ministarstava što će biti samo kontinuitet apostolske strukture koja je zastupljena i u trenutnoj odlazećoj vladi.

Vesna Bratić: Sveti Savo samo reci i pristupam vladi u sijenci!

”Vlada u sijenci imaće sledeća ministarstva – resor zdravlja i molitve, Ministarstvo tamjana i finansija, Ministarstvo vjerske ekonomije, zatim resor podvižništva i sporta. Planirano je da se ministarstvo kulture i prosvjete ukinu i inkorporiraju u novi resor – ministarstvo svetosavlja koje, kako je planirano po nacrtu vlade u sijenci, treba da obuhvati ingerenciju nad svim kulturnim i prosvjetnim sistemima u Crnoj Gori” rekli su naši izvori koji navode da osim Vesne Bratić, ostala kadrovska rješenja nijesu još utvrđena.

Podršku Podostroškoj Vladi, kako saznajemo, najavili su predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačići i njegova supruga Žana Praščević, kojima se smiješe ministarska, možda čak i podigumanska mjesta!

Kada smo upitali naše izvore zašto je Krivokapićeva vlada u sijenci nazvana baš podostroška, dobili smo jasan odgovor:

Bračni par Praščević – Milačić: Spremni da svojim ulaskom daju jaku svetosavsku injekciju Podostroškoj Vladi u sijenci

”Omiljeni duhovnik i pisac premijera i budućeg Igumana Podostroške Vlade u sijenci Krivokapića je Nikolaj Velimirović koji je u svojem djelu ‘Besjeda pod gorom’ objasnio da se njegova besjeda održava ‘pod gorom’, u znak poniznosti pred Hristom koji je držao ‘besjedu na gori’. Na taj način oni pokazuju poniznost, jer prema principima zilotske skromnosti nijesu na rangu Ostroga – već samo Podostroga. To ne znači da se neće dići do ostroških visina”, rekao je naš sagovornik dobro upućen u prilike na Svetoj gori.

Alarm u Demokratskom frontu

Ove geopolitičke turbulencije koje mogu izazvati posljedice nesagledivih razmjera nijesu promakle predsjedniku SDFMSADD (Savjeta Demokratskog fronta za mjerenje subverzivnih aktivnosti Duboke države) Nebojši Medojeviću.

Kako su kazali naši izvori iz vrha SDFMSADD u ovom političkom savezu upaljena je lampica za alarm jer postoji opasnost da Krivokapićeva vlada u sijenci dovede do mutiranja duboke države u stostruko zlokobnu – HIBRIDNU DUBOKU DRŽAVU!

Medojević: Da li će njegova upozorenja na opasnost od Hibridne duboke države ostati uzaludna?

”U ovom trenutku  se borimo protiv djelovanja Globalne Duboke države koja je ostala kao relikt Sorošoida, Rokfeleroida i Rotšildsoida, dakle satanista, iz prethodne vlasti. Na putu smo da dobijemo prelaznu, manjinsku vladu koju će takođe kontrolisati Globalna Duboka država. Još ako se formira podostroška vlada u sijenci koja će biti pod kontrolom Zilotske Duboke države sa sjedištem na Svetoj gori, postoji mogućnost mutacije duboke države u Hibridnu duboku  dražvu. Tada bi postojala realna prijetnja od izbijanja interdimenzionalnog konflikata na teritoriji Crne Gore. To bi imalo nesagledive globalne posljedice, a možda bi dovelo do Trećeg svjetskog rata”, kazali su izvori portala Aktuelno iz  vrha  SDFMSADD bliski Medojeviću.

Kako nam je rečeno, Demokratski front će učiniti sve što je u njihovoj moći da suzbiju djelovanje dubokih država na teritoriji Crne Gore koje je, prema riječima izvora bliskih Medojeviću, poprimilo ”razmjere epidemije”.

Kako će se završiti ova epska borba između sila svetosavlja i dubokih država, ostaje da se vidi nakon 13. decembra i zakazane sjednice Skupštine Crne Gore kada će se na dnevnom redu naći glasanje o Inicijativi za smjenu Krivokapićeve vlade.

B.Knežević

Najnovije

Runi: Odrastao sam uz Everton, laska mi ta priča

Vejn Runi je dijete Evertona, sada je kandidat za menadžera nakon što je smijenjen Rafael Benites. Ulogu privremenog rješenja je preuzeo Dankan Ferguson, a Runi,...

Krivokapić: Abazović govorio da me neće nikada izdati

Premijer Zdravko Krivokapić kaže da mu je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović govorio da ga neće izdati, a da je formiranje manjinske Vlade izdaja izborne...

Skupština Opštine Herceg Novi: Bolnica Meljine mora da opstane

Odbornici Skupštine Opštine Herceg Novi su na danas održanoj vanrednoj sjednici jednoglasno usvojili zaključke koje će, uz peticiju koju je potpisalo preko dest hiljada...

Barsa za novo čudo od djeteta daje 45 miliona

Barselona želi novo čudo od djeteta koje dolazi iz Brazila. Endrik ima samo 15 godina, ali već na meti brojnih klubova. On je skrenuo pažnju na...

Bečić: Biće mi čast da budem smijenjen zbog ideje

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da će mu biti čast ukoliko bude smijenjen zbog ideje, kako je naveo, “ukoliko ona bude...

Najčitanije

Povezano

Vujović: Pad Vlade nije pad Skupštine, jadno i bijedno na šta su spremni zbog fotelje

Pad Vlade nije pad Skupštine jer Skupština bira Vladu, a ne obratno, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović, Ističe da jasno u Ustavu u...

CGO: Krivokapić morao da ukaže Porfiriju da je uvođenje vjeronauke suprotno sa Ustavom

Centar za građansko obrazovanje izrazio je zabrinutost zbog činjenice da Vlada Crne Gore nije prepoznala javni interes i predložila izmjenu spornog člana Nacrta Temeljnog...

Vuksanović Stanković: Džaba se koprcaš Krivokapiću, imate neznavene i loše pravne savjetnike

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković prokomentarisala je na Tviteru saopštenje Kabineta premijera Zdravka Krivokapića. “Prvo, Ustav nije ,,najveći”, već najviši pravni akt jedne države. Drugo, gospodine...

OVDJE NI BOG NE POMAŽE Kabinet premijera tvrdi: Ustav ne daje mogućnost izbora novog premijera bez parlamentarnih izbora

Iz Kabineta premijera Zdravka Krivokapića tvrde da Ustav Crne Gore ne daje mogućnost izbora novog premijera bez parlamentarnih izbora. “Ustav Crne Gore, kao najveći pravni akt, ne...

Komentari

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Life
08.12.2021-14:50 14:50

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko primorski gdin Joanikije je jednako nenaklonjen sebičnim đedu, kao i odgovorna CG.

Pseudo-komite i ostale draginje neka poštede Crnu Goru ove hinjene mržnje.

Who gives a f***?

gagi
08.12.2021-16:40 16:40
Reply to  Life

Dobro si se uklopio mili u pedofiliju Jovana Micovica,samo se cuvaj da ti oci ne iskoce,pop oskopica je “zardjao”i jos nesto pop iz Banjana nije ni “G”od gospodina nego je G…O na spicu opstepoznato.

Ivanisevic
08.12.2021-18:06 18:06
Reply to  gagi

Gagi samo jako!

Peko Pržina
08.12.2021-15:45 15:45

E moj (Beba) Popoviću, ako koristiš ijekavicu, nauči bar gdje i kada ćeš (u)metnuti “j”. Vidi se da si neobrazovani šanker!

!!!
08.12.2021-16:48 16:48

Kako su se hijene skupile.Pa ko ih ne bi volio?

Rako
08.12.2021-18:58 18:58

Ovdje nema ni svestenstva ni politicara to su u sustini cetnici na rakiju koji igraju uloge kako bi uzeli formu civilizacije koju nemaju

Neko tamo
08.12.2021-19:35 19:35

Ako se nesto ne preduzme bradati majmuni u mantiji ce voditi crnu goru i odlucivati u njoj ponovo zahvaljujuci izdajničkoj uri koju vode škrbavi miško kesedzija i debilni glupan zeljko govedo

Kerber
08.12.2021-20:20 20:20
Reply to  Neko tamo

Ali…on je “Govedo sa krštenicom” ili kako ga Njemci zovu “Govedo Von Krštenica”!

Neko tamo
08.12.2021-19:37 19:37

Kad god zagusti četnički bradati majmuni u mantiji intervenisu
A svi znamo da je svetosavlje nastalo na fašizmu

Neko tamo
08.12.2021-19:38 19:38

Bez obzira na sve njsmo smjeli da dozvolimo da pijani čovjek vodi drzavu