Evo kako da kombinujete kratke čizmice kako biste postigli efektan i seksi outfit, koji privlači pažnju gdje god da se pojavite…

Ako ste pravi ljubitelj cipela i čizama, te u vašem cipelaru gotovo da jedva sve staje, sigurni smo da već posjedujete jedan atraktivan model poludubokih čizma, koje sežu do sredine gležnja.

Ove čizmice su se pojavile prošle godine u vidu piton uzorka, a sada su tržište osvojili razni modeli: od glatke i antilop kože, do trendi pliša i metalika.

O bilo kojem da je riječ, sigurni smo da vam je ponekad potrebna stilska inspiracija- pogtovo onda kada poželite da ostavite dobar utisak, ili da postignete dozu zavodljivosti?

I dok obožavamo kul, ležerne i udobne outfite, ove jeseni smo poželi da postginemo i one seksi, zbog čega smo riješili da pogledamo što su nam to poznate blogerke pripremile.

Kako smo i očekivale, ove trendi dame su izvele čudesne trikove –  kombinovale neobične krojeve, dodale statement akesoare i detalje koji su zaduženi za uspješne i smjele stajlinge.

# Poznata blogerka savjetuje da uvijek kombinujte neutralne boje i tonove odjevnih komada, sa čizmicama upečatljivog dezena, kako biste svom outfitu udahnuli dodatnu dozu živosti.

# Kada ste u dilemi opredijelite se za monohromatski look, odnosno uklopite svoje odjevne komade sa omiljenim čizmicama u istoj boji.

https://www.instagram.com/p/BLIZSMJB9ZG/

# Stavite svoje kožne čizme u sam fokus, tako što ćete birati odjevne komade prigušenih boja.

# Čizme sa visokom štiklom mogu biti prikladne i za dan. Kako to da uradite? Iskombinujte ih sa iscijepanim farmericama i efektnim džemperom.

# Sara sa bloga Collage Vintage savjetuje da ove jeseni uparimo klasičan komad poput blejzera sa lepršavom suknjom i lakovanim čizmama.

# Kako da stilizujete metalik čizmice? Potrudite se da ostatak vašeg looka izgleda prirodno i ležerno, kao da niste uložili previše truda.

https://www.instagram.com/p/BV2KrUcB6eQ/

# Poznata modna blogerka Aimee Song predlaže da ove sezone zamijenimo klasične crne čizmice atraktivnim modelom u jarkoj boji. One se mogu nositi na razne načine, i što je najbolje – uvijek izgledaju veoma efektno i seksi.

https://www.instagram.com/p/BYPTphIhkRF/

# Savršen jesenji outfit čine midi haljina zanimljivog dezena i poluduboke čizmice od glatke kože.

Izvor: elle.rs

Komentari

avatar