Subota, 30 Septembra, 2023
Rubrika:

Ljepotice sa instagrama: Ljubica, Milica i Tanja

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA danas kada Crna Gora slavi svoju nezavisnost predstavljamo tri dama koje su po izboru naših čitalaca prave predstavnice CRNOGORKI : Ljubica Medenica, Milica Marković i Tanja Bokan

Crnogorke odvažne, stamene, moderne, energične, visoke, vrijedne, uporne, tvrdoglave, originalne, svestrane, divlje ljepote i đe god se pojave primjećene.

U rublici LJEPOTICE SA INSTAGRAMA danas kada Crna Gora slavi svoju nezavisnost predstavljamo tri dama koje su po izboru naših čitalaca prave predstavnice CRNOGORKI.

Ljubica Medenica

Ljubica Medenica je jedna od naših najmlađih ali i najuspiješnijih manekenki pred kojom je sjajna karijera. Zahvaljujući njenoj ljepoti, harizmi i radu za kratak vremenski period našla se na mnogim naslovnicama i u mnogim i domaćim i svjetskim kampanjama.

Milica Marković

Milica Marković je novinarka, voditeljka i influenserka iz Crne Gore. Na Instagramu je poznata kao „Mama Milica“.  Radila je na „Atlas“ televiziji i na Javnom servisu Crne Gore. Završila je Fakultet političkih nauka. Vozi motore, ima tetovaže, posjećuje festivale i gleda fudbal. Za razne modne brendove radila je kao zaštitno lice. Ona pre svega za sebe kaže da je, na kraju, samo mama Milica Milina i uskoro mama jednog dječaka.

Tanja Bokan

Tanja Bokan je  naša najpoznatija i najuspješnija, a po mnogima i najbolja odbojkašica svih vremena. Putovati svijetom, živjeti u 11 različitih zemalja, a pritom se raditi ono što najviše voliš – to je privilegija. I uspjeh- Tanjin je lifemotiv.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
22.05.2022-21:44 21:44

pozdrav za tanju bokan.ugledajte se djevojke na ovu crnogorku.neka ona bude uzor djevojkama a ne glupače i prljave primitivke iz žute štampe i šou programa koji truju medijski prostor naše zemlje.živjela tanja-ponosita crnogorko.

miki
16.06.2022-16:43 16:43

Izuzev Tanje, a ne sprdajte se obraza vi.