Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

DPS: Pobjeda u Nikšiću biće još ubjedljivija

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna ulazi u još jednu izbornu priču i njena pobjeda na izborima u Nikšiću biće još ubjedljivija, poručeno je iz te stranke.

Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a održane su u četvrtak u Nikšiću, a pored članova, prisustvovali su politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, i koordinator za Nikšić ispred Izvršnog odbora DPS-a, Milosav Anđelić.

Kako je saopšteno iz Oštinskog odbora DPS-a, jednoglasno je usvojen Plan aktivnosti za naredni period koje će se realizovati u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Nikšiću, zakazane za 12. maj.

Konstatovano je da je, kako se navodi, nakon sjajnog rezultata ostvarenog na oktobarskim parlamentarnim izborima, partijska infrastruktura u stalnom angažmanu „i da u potpunosti spremni ulazimo u još jednu izbornu priču“.

– Rezultati rada partije, Vlade i prije svega lokalne uprave Nikšića u prethodnom mandatu daju nam za pravo da vjerujemo da će naša pobjeda na lokalnim izborima biti još ubjedljivija, kaže se u saopštenju Oštinskog odbora DPS-a.

Sigurni su, kako dodaju, da Nikšićani dobro znaju prepoznati istinski vrijedan program i ljude koji mogu taj program realizovati.

– I da će nam pružiti priliku da završimo započeto i uz to realizujemo još brojne projekte, a sve sa ciljem kako bi naš grad u potpunosti bio ugodno i kvalitetno mjesto za život, navedeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve