“D MOL” nakon pobjede na Monteviziji: “Osjećaj je neopisiv, daćemo maksimum na Eurosongu” (VIDEO)

Pored Emela France, članovi grupe D-mol su Tamara Vujačić iz Podgorice, Mirela Ljumić iz Podgorice, Ivana Obradović iz Bijelog Polja, Rizo Feratović iz Gusinja i Željko Vukčević (19) iz Podgorice

Članovi grupe “D mol”, koji će učestvovati na Evroviziji, poručili su da će na tom muzičkom takmičenju, dati svoj maksimum, kako bi Crnu Goru predstavili u najboljem svjetlu.

foto RTCG
Grupa “D mol” sa baladom “Heaven” predstavljaće Crnu Goru na 64. Eurosongu u Tel Avivu, odlučeno je glasovima u muzičkom šou Montevizija na Javnom servisu.

“Mi ćemo se potruditi da Crnu Goru predstavimo u što boljem svjetlu i nadam se da će se to svidjeti svima”, poručio je Emel Franca, jedan od članova grupe D mol.

Pored Emela, članovi grupe D-mol su Tamara Vujačić iz Podgorice, Mirela Ljumić iz Podgorice, Ivana Obradović iz Bijelog Polja, Rizo Feratović iz Gusinja i Željko Vukčević (19) iz Podgorice.

Oni su gostujući u Jutarnjem programu TVCG poručili da su spremni da daju svoj maksimum u Tel Avivu, a u svemu će im pomoći mentor Danijel Alibabić, koji ima Evrovizijsko iskustvo.

“To je bio trenutak iz sna, da nije Danijela ne bi bilo ni ove grupe”, poručili su članovi grupe D mol.

Kažu i da je sinoćnja pobjeda na Monteviziji za njih bila nevjerovatna, osjećaj je bio neopisiv, i još uvijek su pod utiscima.

Zahvalili su se gledaocima koji su glasali za njih, a najviše su zahvalni mentoru Danijelu Alibabiću.

“Mi smo mu do neba zahvalni”, poručuju članovi grupe D mol.

Kažu da su pripreme za nastup bile naporne i da su i sinoć dali svoj maksimum.

Komentari

avatar