Budva: Koncertom “Perpera” zatvara se “Božićna pjaceta”

Bogat muzičko-zabavni program koji je u Budvi počeo još 22. decembra u okviru projekta “Božićna pjaceta” u gradskom parku, nadomak Starog grada, privodi se kraju tokom ovog vikenda i završava 13. januara koncertom najpoznatije crnogorske grupe – “Perper”.

Nakon jučerašnjeg nastupa Nine Žižić i DJ-a Stevana Mandića, publiku će u subotu veče još jednom zabavljati budvanski DJ i producent Stevan Mandić sa početkom u 20h.

U nedjelju, 13. januara, za zagrijavanje publike pred nastup “Perpera” zadužen je DJ Necke, koji će nastupati od 20h do 22.30h, a nakon njega sa bine ispred gradskog parka začuće se poznati i voljeni zvuci pjesama kao što su “Montenegro jazz”, “Golub za 086”, “Na Svetog Nikolu”, “Kome dolaziš u san”, “Goro moja” i mnogi drugi.

U nedjelju, 13. januara biće realizovana i poslednja u nizu humanitarnih akcija koja za cilj ima prikupljanje sredstava za kupovinu invalidskih kolica za potrebe OŠ “Druga osnovna škola” iz Budve. Svi zainteresovani će sredstva moći da doniraju u gradskom parku u terminu od 18 do 23h, na štandu TO Budva.

Projekat “Božićne pjacete” organizuje Turistička organizacija opštine Budva, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore, a suorganizatori su Udruženje ugostitelja Budve čija ponuda je dostupna na drvenim kućicama u okviru parka.
izvor rtvbudva.me

Komentari

avatar