Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Brataniću Ranka Radulovića zapaljen džip, daje 10.000 eura za ime piromana

Vlasnik tog vozila je Nikšićanin Miloš Radulović, koji je juče za Dan kazao da ne sumnja ni na koga, ali je ponudio nagradu od 10.000 eura za svaku pravu informaciju u vezi sa pomenutim događajem

U požaru koji je u noći između srijede i četvrtka izbio na parkingu zgrade kod Autobuske stanice u Nikšiću oštećena su dva vozila, dok je džip „rendž rover sport“ gotovo u potpunosti izgorio, piše Dan.

Vlasnik tog vozila je Nikšićanin Miloš Radulović, koji je juče za Dan kazao da ne sumnja ni na koga, ali je ponudio nagradu od 10.000 eura za svaku pravu informaciju u vezi sa pomenutim događajem.

Obavještenja o toj ponudi juče su izlijepljena na brojnim lokacijama u gradskoj zoni Nikšića, a na njima je i Radulovićev broj telefona.

“Hoću i na taj način da pomognem policiji da slučaj što prije rasvijetli. Očekujem od njih da reaguju kako treba, upravo onako kako su reagovali kada bih ja nešto počinio”, rekao je juče Radulović, koji je bratanić Ranka Radulovića, hapšenog više puta zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i zbog zelenašenja.

Radulović je kazao da je vatra na vozilu napravila štetu od oko 70.000 eura.

Požar je izbio dva i po sata iza ponoći, a Radulović navodi da ga je policija o tome obavijestila juče oko 7.30, nakon čega je u Centru bezbjednosti dao izjavu.

“Zaista ne sumnjam ni na koga, ali bih volio da saznam ko je to uradio i zašto. Ne znam ni šta bi mogao biti povod, možda nekome smeta moje prezime”, kazao je Radulović.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve