Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Pomozimo maloj Seleni

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: 565-0100100035876-65 (Lovćen banka AD Podgorica na ime Aida Ramusović) ili slanjem SMS sa brojem 3 na 14543

Trogodišnjoj Seleni Mandić dijagnostifikovan je neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: 565-0100100035876-65 (Lovćen banka AD Podgorica na ime Aida Ramusović) ili slanjem SMS sa brojem 3 na 14543.

Apel koji su Selenini roditelji uputili preko sajta helpselena.me prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji,

Našoj trogodišnjoj kćerki Seleni Mandić dijagnostifikovan je neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži.

Pred porodicom je period života sa jednim ciljem, da se bolest koja je u četvrtom stadijumu, pobijedi snagom volje, ljubavi i dobrotom ljudi spremnih da pomognu.

Samo zahvaljujući dobroti jednog čovjeka otvorila su nam se vrata Dječje bolnice u Sinsinatiju, SAD, koja ima specijalni odsjek za proučavanje ove teške bolesti.

Svaka pomoć pojedinca ili organizacije čini da naša nada traje duže. Puni smo nade, i već smo dirnuti mnogim dobročinstvima, ohrabreni da zatražimo pomoć.

Za pokrivanje dijela troškova i podršku Seleninom liječenju koje će trajati oko osamnaest mjeseci porodici će biti potrebno 200.000 eura. Molimo vas da nam pomognete da dostignemo taj cilj. Vašim donacijama budite uz nas kroz teško vrijeme koje slijedi.

Liječenje neuroblastoma u ovom stadijumu bolesti obično sadrži serije hemioterapija, operativno odstranjivanje tumora, transplataciju koštane srži i radiološku terapiju, ali mi vjerujemo da Selena može pobijediti. Vjerujemo da će se vratiti u zagrljaj svojoj sestri bliznakinji Niki.

Novčana sredstva za podršku Seleninom liječenju možete uplatiti na žiro-račun: 565-0100100035876-65 (Lovćen banka AD Podgorica na ime Aida Ramusović)

Potrebne podatke za uplatu iz inostranstva možete naći ovdje.

Ili pošaljite SMS sadržaja 3 na broj: 14543. Cijena poruke je jedan euro.

Unaprijed zahvalni,

Aida Ramusović i Brano Mandić,
roditelji

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve