Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Završen prvi ciklus: Projekat podrške kreativnom preduzetništvu još jedna uspješna priča Glavnog grada

Realizacija konkursa za kreativno preduzetništvo privodi se kraju

Realizacija konkursa za kreativno preduzetništvo privodi se kraju, pa će tako do kraja godine svoje proizvode u šoping mall-u Delta City predstavljati i posljednji dobitnik nagrade prošlogodišnjeg konkursa, sa brendom Pletent Buba Factory.

– Njihova proizvodnja se bazira na zimskim odjevnim artiklima u kojima dominiraju prirodni materijali i koji se proizvode po specijalnim željama kupaca, saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjećamo, u decembru prošle godine 12 kreativnih preduzetnika iz Crne Gore dobilo je paket podrške od Glavnog grada i partnera – Delta City i Strategist koji je podrazumijevao finansijsku podršku, priliku da izlažu svoje proizvode u šoping mall-u Delta City i besplatnu marketing strategiju, kao i promociju.

Tokom godine na izmaku svoje poizvode u Delti su predstavili: Kreativna zona grada, DigitalBee, Green studio, Virjanka, Studio Ribizla, Shimmpo, Jestiva istorija Crne Gore, Hiron Creative Lab, Kokoro i Cegerica, Marta Garčević i Pletent Buba Factory.

– Imajući u vidu pozitivne efekte i veliko interesovanje proizvođača sa teritorije cijele Crne Gore, Glavni grad je za narednu godinu opredijelio takođe 24.000 eura, tako da uskoro očekujemo nove kreativne proizvođače, čije ideje će se kvalitetno realizovati zahvaljujući podrđci Glavnog grada i partnera, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve