Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Wolf Condominium: Stvaramo novu turističku vrijednost u Kolašinu

Na svega par minuta hoda od centra Kolašina i deset minuta vožnje od ski staza, okružen jedinstvenom planinskom prirodom, Wolf Condominium predstavlja savršeno mjesto za odmor, ali i vrlo profitabilnu investiciju

Wolf Condominium, novi turistički kompleks u Kolašinu, u svom sastavu ima hotel visoke kategorije, ekskluzivni restoran, wellness i spa, a nalazi se na nekoliko minuta od centra grada i ski staza.

Budućnost crnogorskog turizma leži prije svega u sjevernom regionu, kažu eksperti, a imajući u vidu sve brže stilove života, ono što pruža mir i povratak prirodi u narednom periodu biće sve atraktivnije i potreba sve većeg broja ljudi, kako iz Crne Gore, tako i šire. U cilju odgovora na ovakve potrebe tržišta i društva nastao je Wolf Condominium, koji za cilj ima da, kroz koncept kondo hotela i turističkih apartmana i stanova, stvori jedinstveno planinsko mjesto za odmor i investiciju, a Kolašinu kao gradu i turističkoj privredi sjevera Crne Gore da doprinos.

“Na svega par minuta hoda od centra Kolašina i deset minuta vožnje od ski staza, okružen jedinstvenom planinskom prirodom, Wolf Condominium predstavlja savršeno mjesto za odmor, ali i vrlo profitabilnu investiciju. Kolašin je turistička destinacija koju čeka blistava budućnost. Zahvaljujući autoputu koji će uskoro biti otvoren, udaljenost Kolašina i 43 kilometra skijaških staza koje su u njegovom okruženju, od Podgorice i najvećeg i najpovezanijeg aerodroma u zemlji je manje od sat vremena. Iz svih ovih razloga, vrlo je izvjesno da će Kolašin postati vrlo atraktivan grad za investiranje i boravak,” naveli su iz Wolf Condominium-a. “Imajući to u vidu inicirali smo izgradnju kondo hotela sa 60 hotelskih jedinica, koje će biti na prodaju krajem godine i 64 stanova i turističkih apartmana, koji su u prodaji od prošlog mjeseca. Interesovanje je ogromno, što potvrđuje našu procjenu o atraktivnosti Kolašina i sigurnosti povrata investicije za potencijalne kupce” istakli su iz kompanije. U sklopu kompleksa kupci će imati spa i wellness, zajedno sa teretanom i bazenom, te ekskluzivni restoran gastronomskog koncepta jedinstvenog na sjeveru Crne Gore i hotelski bar, a poslovni prostori u sklopu kompleksa, koji su takođe na prodaju, pažljivo dodjeljivani komplementarnim brendovima i biznisima, tako da posjetioci i vlasnici stanova u sklopu kompleksa imaju sve što im je potrebno za kvalitetan odmor.

Rok za izgradnju kompleksa vrijednosti oko 15 miliona eura i obima 13.000 kvadratnih metara je tri godine, a kruna projekta je svakako izgradnja hotela kategorije četri i više zvjezdica. “Razgovarali smo sa velikim brojem operatera, a pri odabiru bio nam je bitan ne samo kvalitet u hotelskom i ugostiteljskom smislu, već i da to bude brend koji će imati senzibilitet prema sredini i zajednici u kojoj se nalazi, jer želimo da u mjeri mogućeg doprinesemo Kolašinu, da budemo njegov sastavni dio i dobar član društva” istakli su iz kompleksa Wolf Condominium. Operater će biti zadužen i za održavanje cjelokupnog kompleksa, ne samo kondo hotela, već i stanova i turističkih apartmana, što osigurava kvalitet cjelokupnog kompleksa, te vlasnicima jednu brigu manje za njihovu investiciju.

“Zbilja nam je cilj da ovim kompleksom stvorimo zajednicu, koja će na jednom mjestu imati sve što joj je potrebno za relaksiran odmor, a koja pritom nije odvojena od samog grada, već je njegov sastavni dio. U tom kontekstu želimo da budemo i odgovoran poslodavac i radujemo se da u Kolašinu pružimo šansu velikom broju ljudi i biznisa da kod nas pronađu zaposlenje ili priliku za unaprijeđenje svog poslovanja,” zaključuju iz kompleksa Wolf Condominium.

Za više informacija o uslovima prodaje zainteresovani mogu ostvariti kontakt putem email adrese [email protected].

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mijat
07.07.2022-09:09 09:09

Ko ovo gradi zna li se