Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Neću dozvoliti da bilo ko ponižava Podgoricu i njene stanovnike

''Pošto je sada već svima jasno o čemu se radi, koristim priliku da informišem javnost da će Glavni grad naći način da, u najkraćem roku, udje u nabavku jednog broja novih autobusa, dovoljnog za pružanje kvalitetne usluge javnog prevoza u širem gradskom jezgru'', dodao je Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da prošlo tačno četri mjeseca od kako je uputio zahtjev ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću  za davanje saglasnosti na kreditno zaduženje za kupovinu novih autobusa za stanovnike Glavnog grada.

“Danas je ravno 4 mjeseca otkako sam ministru Spajiću poslao zahtjev za davanje saglasnosti na kreditno zaduženje za kupovinu novih autobusa za stanovnike Podgorice (kredit bi, pod veoma povoljnim uslovima, bez ikakvih problema, otplaćivao Glavni grad, bez potrebe da Vlada finansijski pomaže)”, napisao je Vuković.

Kako je naveo, “još uvijek nema odgovora” sa te adrese.

“Pošto je sada već svima jasno o čemu se radi, koristim priliku da informišem javnost da će Glavni grad naći način da, u najkraćem roku, udje u nabavku jednog broja novih autobusa, dovoljnog za pružanje kvalitetne usluge javnog prevoza u širem gradskom jezgru”, dodao je Vuković.

“Dok sam na čelu gradske uprave, neću dozvoliti da bilo ko ponižava Podgoricu i njene stanovnike”, objavio je Vuković na Facebook-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
07.11.2021-03:09 03:09

Tako je, odj… bagru koja to radi smišljeno i ciljano pred izbore. Neće im se više nikad posrećiti prilika pa koriste sve što mogu dok mogu!

Sara
07.11.2021-12:35 12:35

Mi smo okupirani..sve sto je crnogorsko..oni mrze..ili stanu na putu..tako ce biti i u zdrastvu..Gledala sam jedan Gebelov film..ako je Jude(Zidov)nije bio lijecen..cak su ih ubijali na ulice..a na kraju znate sta se desilo sa tim nesrecnim narodom..Mi smo dozvolili da sve imaju u ruke..policiju..vojsku drzavne TV..prakticno sve..taj scenari smo vidjeli u Cetinju..kad se ustolicio pop Micovic..

Sara
07.11.2021-12:39 12:39

zamislite..da se ovo desava u Srbju..oni bi sve kamenovali izvrsili silu..sta rade nas narod..osim Cetinja..nista cekamo Uzas,,Pogledajte Dritka sta radi..on je srbijanski spijun..dobio je novac.ne samo on no svi..zato podrzavaju srbijanski cetnicki fasizam..za unistenje drzave CG..narode ustajte..pise vam se lose!