Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Turističko-informativni biroi biće otvoreni i u septembru

Kako su naveli, u hotelima trenutno boravi 4.214 gostiju, što je čak 86 odsto više nego prethodne godine, dok u privatnom smještaju boravi 8.381 turista, što je 28 odsto više nego u istom periodu prošle godine, dok u odmaralištima boravi 86 registrovanih gostiju

Trenutno na Barskoj rivijeri boravi 12.681 registrovanih gostiju, što je 43 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine. Kada govorimo o uporednim podacima, na današnji dan imamo 13 odsto više gostiju nego u 2019. godini, koja je bila rekordna godina po broju turista i noćenja, saopšteno je iz Turističke organizacije Bar.

Kako su naveli, u hotelima trenutno boravi 4.214 gostiju, što je čak 86 odsto više nego prethodne godine, dok u privatnom smještaju boravi 8.381 turista, što je 28 odsto više nego u istom periodu prošle godine, dok u odmaralištima boravi 86 registrovanih gostiju.

“Prema podacima, na Barskoj rivijeri boravi 41 odsto više stranih gostiju u odnosu na prethodnu godinu”, navodi se u saopštenju.

U hotelskom smještaju najbrojniji gosti su iz Srbije, BiH, Poljske, Njemačke i Francuske, dok su u privatnom smještaju najčešći gosti iz Srbije, Ruske Federacije, BiH, Ukrajine i Poljske.

“Podsjetimo, turističko-informativni biroi radiće i u septembru. Pored TIB Topolica i Virpazar, koji su otvoreni tokom cijele godine, u septembru će raditi turističko-informativni birou u turističkim mjestima Čanj, Sutomore, Šušanj, Stari Bar, Dobra Voda i Utjeha”, zaključuju iz Turističke organizacije Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve