Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Stijović: Imam stan u Podgorici, dva u Beogradu i kuću u Sarajevu

''Na selu imam đedovinu. Svakoj opštini uplaćujemo sredstva koja traže'', naveo je Stijović u parlamentu na raspravi o interpelaciji koju je predala opozicija

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je da nema kuću, već stan u Podgorici, kuću u Sarajevu i dva stana u Beogradu.

”Na selu imam đedovinu. Svakoj opštini uplaćujemo sredstva koja traže”, naveo je Stijović u parlamentu na raspravi o interpelaciji koju je predala opozicija.

On se osvrnuo na Abu Dabi font i rekao da je on nezakonito otvoren, vođen, te da je njegov račun zloupotrebljavan.

”Abu Dabi je posebno pitanje koje ugrožava i nacionalni budžet i stabilnost cijelog sistema i države, toliko ste zamrsili te stvari da ih za godinu dana nijeste mogli razmrsiti”, istakao je Stijović.

Ministar je prokomentarisao i poruku poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Petra Ivanovića da će se vidjeti na sudu.

”Razumijem da neko kome je skočila djevojčica na auto na pješačkom, vjeruje i dalje u sudove, tako da me ne čudi Vaša nada da ćemo na sudovima nešto čudno napraviti, ali nadam se da će oni početi da rade kako treba”,  odgovorio je Stijović.

“Carevićeva farma jedna od najreprezentativnijih, zemljište nije u našoj nadležnosti”

Odgovarajući na pitanje o posjeti farmi Carević u vlasništvu funkcionera DF-a Marka Bata Carevića, kojeg MANS sumnjiči da je uzurpirao državno zemljište, Stijović kaže da Carević ima jednu od najreprezentativnijih farmi u Crnoj Gori, a da to zemljište nije u nadležnosti njegovog ministarstva.

”Ne podržavam nikakvu uzurpaciju. Mi podržavamo Carevića kao poljoprivrednog proizvođača, On tamo ima određenu svoju površinu koja mu omogućava da se bavi poljoprivredom i bude registrovan kao poljoprivredni proizvođač. Ima grla sloke koja ne zavise od površine za koju se smatra da je uzurpirana ja u taj dio ne ulazim” kazao je Stijović.

Kako je kazao, podršku je davao isključivo gazdinstvu i to nije jedino koje je obišao već je bio na stotinu njih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
trtavrta
09.12.2021-14:59 14:59

ovaj je najvece smece od svih apostola i mislim da bi sjutra klao da mu moze bit jer mrznja i fanatizam mu se vide u ocima…jos malo….

DDj
09.12.2021-15:06 15:06

Oho ho polijep imetak za ministrovih 40 godina ali ne rada vec zivota

JovoZ
09.12.2021-15:09 15:09

Kuća je sigurno u Istočnom Sarajevu.