Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Razvoj putne infrastrukture preduslov ekonomskog razvitka zemlje

Ministar je, kako je saopšteno iz resora, upoznao ambasadorku sa planovima u narednom periodu i istakao da je ''snaženje saobraćajnog sektora u fokusu rada Vlade''

Nužno je raditi na razvoju putne infrastrukture koja je preduslov ekonomskog razvoja zemlje, konstatovano je tokom današnjeg susreta ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića sa ambasadorkom SAD Džudi Rajzing Rajnke.

Ministar je, kako je saopšteno iz resora, upoznao ambasadorku sa planovimau narednom periodu i istakao da je “snaženje saobraćajnog sektora u fokusu rada Vlade”.

Sagovornici su se saglasili da je nužno raditi na razvoju putne infrastrukture koja je preduslov ekonomskog razvoja zemlje, konstatovano je tokom susreta.

Zajednički su istakli značaj razvoja Luke Bar naglasivši da postoji “veliki potencijal koji treba iskoristiti”.

Iz resora su naveli da na sastanku je takođe bilo riječi o planiranim i tekućim projektima u oblasti putne infrastrukture, sektoru pomorstva kao i u sferi vazdušnog saobraćaja.

Sagovornici su takođe razgovarali o modalitetima buduće saradnje, interesovanju američkih investitora za razvojne projekte u sektoru saobraćaja, neke su od tema današnjeg susreta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve