Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Raspisan konkurs za podršku kreativnom preduzetništvu

Glavni grad Podgorica danas je objavio treći konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu, u okviru kojeg će u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist doo i ove godine odabrati 12 najkreativnijih proizvođača

Glavni grad Podgorica danas je objavio treći konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu, u okviru kojeg će u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist doo i ove godine odabrati 12 najkreativnijih proizvođača.

Kako je saopšteno iz PG Birao, podrška dobitnicima na konkursu podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu 2.000 eura, mjesec dana besplatno korišćenje centralnog štanda u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma “Strategist”.

“Rok za podnošenje prijava počinje osmog i trajaće do 28. novembra tekuće godine, a proglašenje pobjednika biće u sedmici od 06.do 12. decembra 2021. godine (na sajtu Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista, putem maila pobjednicima, kao i na društvenim mrežama)”, piše u saopštenju.

Pravo učešća imaju svi kreativni proizvođači iz Crne Gore koji imaju registrovanu djelatnost u skladu sa Zakonom o privrednim društvima ili se obavezuju da u adekvatnom roku definisanom ugovorom istu registruju. Projekat će se realizovati u periodu od 15. januara do 31. decembra 2022. godine. Pozivamo sve zainteresovane preduzetnike iz Crne Gore, da se prijave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve