Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mrdak: Komnenović pokušava da spriječi moje postavljenje na mjesto budžetske inspektorke

Prema njenim riječima Komnenović pokušava medijski da vrši pritisak kako bi, tvrdi ona, nastavio da vrši funkciju onako kako samo on zna

Nemoćni “moćnici” misle da će spasiti sebe i prikriti svoje radnje praveći medijski pritisak pisanjem o meni. Željko Komnenović pokušava da spriječi postavljenje mene na mjesto budzetske inspektorke jer zna ili je pročitao da budzetski inspektor vrši kontrolu budzeta opština pored ostalog, tvrdi nekadašnja rukovoditeljka Službe za unutrašnju reviziju Opštine Tivat Jela Mrdak.

Prema njenim riječima Komnenović pokušava medijski da vrši pritisak kako bi, tvrdi ona, nastavio da vrši funkciju onako kako samo on zna.

“Imao je priliku da javno pred građanima bira emisiju i kaže šta ima, ali nije. To govori dovoljno o osobi koja koristi društveni položaj i piše žalopojke. Građanima Tivta želim srećan Dan opštine i iskrenu želju da konačno na čelu grada dobiju čovjeka sa integritetom”, kazala je Mrdak.

Vijesti su danas objavile da je Jela Mrdak dobila je stalni posao u Ministarstvu finansija, na mjesto glavne budžetske inspektorke.

Mrdak je bila prvorangirani kandidat na konkursu koji je sprovela Uprava ljudske resurse po javnom oglasu za zapošljavanje na toj poziciji koji je Ministrarstvo raspisalo 4. septembra.

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komenović je ranije nju razriješio dužnosti, i predmet je pred Upravnim sudom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Riba
21.11.2023-20:14 20:14

Pomaže li mu drug Pinokio u tome?
Evo Vam.orilike pa češljajte sad inspektorlce.
Samo po slovu zakona.

Anto
21.11.2023-22:06 22:06

Otkrijte malverzacije prvog četnika svijeta!