Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: U Crnoj Gori boravi oko 110,000 turista

Po podacima koje sam dobio od Nacionalne turističke organizacije (NTO), u Crnoj Gori boravi oko 110,000 turista – što je skoro 10 puta više nego u istom periodu prošle godine, naglasio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović

Po podacima koje sam dobio od Nacionalne turističke organizacije (NTO), u Crnoj Gori boravi oko 110,000 turista – što je skoro 10 puta više nego u istom periodu prošle godine, naglasio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović.

“Istovremeno, ovo je 80 odsto broja turista koji su u Crnoj Gori boravili u istom periodu 2019. godine”, navodi Milatović.

Prema njegovim riječima uzimajući da je prosječna potrošnja jednog turiste u Crnoj Gori oko 75 eura po danu, ovo znači da danas imamo dnevni priliv novca u iznosu od 8 miliona eura, u poređenju sa oko 900 hiljada u istom danu prošle godine.

“Važna su djela, a ne samo riječi!”, napisao je Milatović na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
17.07.2021-15:29 15:29

poštovani ministre ,ne znam čega, tvrdite da jedan turista potroši 75€ dnevno i slovima sedamdeset i pet€, možda u Dubai ali u BD ne više od desetak€ garant… Biće da su ovo oni dolećeli turisti iz Azerbedžana…

Ha20
18.07.2021-09:54 09:54
Reply to  borko

Uz duzno postovanje za vas komentar sa kojim se slazem u cijelini bi samo dodao da .je ministar zaboravio da malo reklamira kako su pljeskavice na plazi Svetog Stefana pale na jedan Evro a na travnjacima kkraljicine plaze pasu goveda tako da nemaju potrebe da zaposle komunalne radnike da kose tu travu. Rojalne destinacije sa kojima se je Crna Gora ponosila su postale to sto su danas a Milatovic nam prodaje maglu kako nam sve cvijeta. Hvala na paznji. Odoh malo do Svetog Stefana na pljeskavicu i da se sjetitim davnih divnih vremena.